4,3 Büyüklüğünde Korkutan Deprem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale’de 4,3 büyüklüğünde korkutan deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale’nin Biga ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, çevre illerde de hissedildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 06.21’de merkez üssü Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Richter ölçeğine göre yerin 12.12 kilometre derinliğinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4 olarak açıkladı.
Depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. AFAD ekipleri depremin hissedildiği bölgede tarama faaliyetleri gerçekleştirirken, Çanakkale Valiliği Biga ilçesinde meydana gelen 4.3 şiddetindeki depremle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, “İlimiz Biga ilçesi merkezli olarak meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremde alınan ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuz durum oluşmamıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.
İSTANBUL VE ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Çanakkale’de meydana gelen deprem İstanbul ve diğer çevre illerden de hissedildi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı depremle ilgili mesaj paylaşırken deprem etiketi Twitter gündeminde ilk sıraya yerleşti.Milliyet.com

4,3 Büyüklüğünde Korkutan Deprem

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir