5,1 Büyüklüğünde Korkutan Deprem! AFAD’dan Açıklama Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaniye’de 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD gelişmelerin takip edildiğini bildirdi. Deprem çevre illerden de hissedildi.
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD’dan alınan bilgiye göre, saat 18.48’de merkez üssü Osmaniye’nin Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Depremin şiddeti Gaziantep, Hatay, Adana ve Kahramanmaraş’ta da hissedildi
AFAD’DAN AÇIKLAMA

AFAD’dan yapılan açıklamada, “Geçmiş olsun Osmaniye. Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.” denildi.

VALİ YILMAZ: TARAMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz yaptığı açıklamada, “Merkez Üssü Osmaniye Düziçi İlçemizde meydana gelen 5,1 şiddetinde ki depremle ilgili şu ana kadar herhangi olumsuz bir durum yoktur. Taramalarımız devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

DHA MUHABİRİ BÖLGEDEN SON DURUMU AKTARDI

DHA muhabiri İbrahim Emül, “Olumsuz bir haber gelmedi şu an bizim duyduğumuz. Tabii vatandaşlar korkuyla dışarı çıktı. 112’ye gelen bir acil çağrı olmadığı bilgisini edindik. Biraz uzun sürdü. 15 saniye kadar sürdü. Vatandaşlarlar da binaları terk etti.” bilgisini verdi.

 

5,1 Büyüklüğünde Korkutan Deprem! AFAD’dan Açıklama Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir