6 Puanlık Maçta Gülen Takım Hasanbeyspor Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasanbeyspor yoluna kayıpsız devam ediyor..

İlimiz Sakarya 1.amatör Akyazı 1.gurupta  zirve mücadelesi veren iki takım As Kuzuluk spor ve Hasanbeyspor bugün Kuzuluk suni çimde karşı karşıya geldi..

Maç öncesinde vefat eden Ankaragücü onursal  başkanı Cemal Aydın için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken konuk Hasanbeysporun oyuncuları geçtiğimiz günlerde annesi vefat eden As Kuzulukspor antrenörü Sinan Sarı’ya takım halinde baş sağlığında bulundu..

Maça Gelince…

Haftaya lider olarak giren konuk Hasanbeyspor maçın 25.dakikasında Uğur Baştan ile öne geçti.Maçın 30.dakikasında As Kuzulukspor’dan Hüseyin skora dengeyi getiren golü kaydetti ve ilk yarı bu skorla sona erdi 1-1.

Maçın ikinci yarısında 73.dakikada Hasanbeyspor Mustafa Şahin’in muhteşem kafa golü ile tekrardan öne geçti.1-2..As Kuzulukspordan Muhammed ceza yayı üzerinden düzgün bir vuruşla müsabakaya dengeyi getirdi.2-2..

Karşılaşmanın son dakikaları adeta nefesleri kesti.Her iki takımda galibiyet golü için büüyük mücadele verirken Lider Hasanbeyspor 85.dakikada Bünyamin Özmert’in ayağından bulduğu golle mücadeleden 3-2 galip ayrılarak liderliğini devam ettirdi.

Stat:Kuzuluk Sentetik

Hakemler:Muhammet Arıcı**Ramiz Çiftçi**Metin Toraman**

As Kuzulukspor:Eren**Şahin**(Ethem***)Oğuz**Onur**Rıfat**Berat***Muhammet Sinan***Hüseyin***Hasan**Nurullah**Ömer**

Hasanbeyspor:Ali Osman***Emre Özil****Dursun***(Muhammet**)Mustafa****(Salim**)Kerim****Melih Can**Ferhat**Ahmet**(Emre Çakmak**)Uğur***Ömer***Bünyamin****

 

6 Puanlık Maçta Gülen Takım Hasanbeyspor Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir