70 KM Hızla Ölüm Oyunu Oynadılar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda yaygınlaşan patenle kayma tutkusundaki iki genç, saatte 70 kilometre hızla giden belediye otobüsünün arkasına tutunarak adeta “Ölümle Oyun Oynadılar”. Bir kaç kez düşme tehlikesi geçiren gençler ikazlara rağmen tehlikeli oyundan vazgeçmediler.

Adapazarı’nda gece saatlerinde şehrin en işlek caddesi olan Adnan Menderes Caddesi’nde görüntülenen patenle kayan 2 genç, şehir merkezinde arkasına tutundukları belediye otobüsüyle yaklaşık 10 kilometre yolculuk yaptılar.

Yolculuk sırasında akrobatik hareketler de yapan gençler bir kaç kez düşme tehlikesi yaşadı.Gençler, kendilerini görüntüleyen gazetecilere de poz verdi. Durumdan habersiz olan belediye otobüsü şoförü, yaklaşık 70 kilometre hıza ulaştı.

‘BİRAZ KORKUYORUZ’ Dedi
Belediye otobüsü trafik ışıkların durduruğunda bazı vatandaşlar gençleri araçtan uzaklaştırdı ancak bir kaç saniye sonra gençler yine otobüsü yakalayarak yolculuğa devam etti.

Patenci 2 genç kendilerini görüntüleyen gazetecilere yaklaşık 20 dakikadır otobüsün arkasında olduklarını ve bu yolculuğu her zaman yaptıklarını söyledi. Muhabirin ” Korkmuyormusunuz ?”  sorusuna ‘evet biraz’ diye yüzsüz bir şekilde cevap veren 2 çocuk daha sonra otobüsü bıraktı.

70 KM Hızla Ölüm Oyunu Oynadılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir