Hatice Rüveyda Kahraman Karapürçek Kaymakamı Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karapürçek’e kadın kaymakam!
Daha önce Kayseri’nin Sarıoğlan İlçesinde Kaymakam olarak görev yapan Hatice Rüveyda Kahraman, Karapürçek Kaymakamı olarak atandı.
SEVİLEN BİR İSİM

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 22 Ağustos 2022 tarihli onayı ile Karapürçek Kaymakam Vekilliğine Hatice Rüveyda Kahraman atandı. Daha önce Kayseri Sarıoğlan İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Kahraman, Karapürçek’teki görevine başladı. Aslen Ankaralı olan genç Kaymakam, daha önceki görev yerlerinde çok sevilen bir isim olarak tanınıyor. Sık sık halkla bir araya gelen Hatice Rüveyda Kahraman, Sarıoğlan İlçesinde vatandaşlarla sıcak ilişkiler kurmuştu.

RÜVEYDA KAHRAMAN KİMDİR?
Kahramanmaraş ilinde dünyaya gelen Kaymakam Hatice Rüveyda Kahraman ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara İlinde tamamladı.2018 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Kaymakam, 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Eskişehir Valiliğinde İl Merkez Stajını tamamlayan Kahraman, Gaziantep ve Antalya illerinde Teftiş Stajını, Şırnak/Silopi ve İzmir/Narlıdere ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamlamıştır.

Hatice Rüveyda Kahraman Karapürçek Kaymakamı Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir