Üniversite Öğrencileri İçin Yurt Başvuruları Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversite öğrencileri için yurt başvuruları başladı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Cebeci Site Yurdu’nda üniversite öğrencilerini yakından ilgilendiren yeni dönem GSB Yurtları yatak kapasitesi ve yurt başvurularıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Üniversite öğrencileri için GSB yurt başvurularının başladığını duyuran Kasapoğlu, “Resmi olarak yurt ücretlerini eylül ayı içerisinde inşallah belirleyeceğiz ve açıklayacağız. Onun haricindeki hiçbir bilgiye itibar etmesinler.” dedi.
YURT BAŞVURULARI BAŞLADI

2022-2023 eğitim öğretim yılı yurt başvurularını an itibarıyla başlatıyoruz. Pazar akşamına kadar e-Devlet üzerinden öğrenciler başvurularını gerçekleştirecek. Başvurular hiçbir şekilde insan eli değmeden bilgisayar ortamında değerlendirilecek. Gelir, başarı durumlarına göre yerleştirmeler otomatik olarak gerçekleştirilecek. İnşallah asil ve yedek öğrencilerimiz açıklanmış olacak.
Bu mekanlar gençlerin mekanları, her şeyiyle onların. Bu güzide mekanları karalamaya kalkanlara asla izin vermeyeceğiz. Yeni bir sezona başlıyoruz. Üniversteye başlayacak genç arkadaşların merakları var. Valiliklerimizle, rektörlerimizle gereken koordinasyonu ortaya koyuyoruz. Ben bu kapsamda değerli İçişleri Bakanı’ma ve değerli ekibine teşekkür ediyorum.

Üniversite Öğrencileri İçin Yurt Başvuruları Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir