Akyazı’da Türkmenler İçin Yardım Kampanyası

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocaklarından Türkmenler için kampanya Akyazı Ülkü Ocakları, Suriye Türkmendağı’nda ki Türkler için yardım seferberliği başlattı.

Akyazı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Suriye Türkmendağı’ndaki Türkler için “Uzat Elini Sakarya” sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Türkmendağı’ndaki Türklerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu: “Suriye tarihin gördüğü en büyük güç hesaplaşmalarından birine tanıklık etmektedir. Bölge üzerinde plan yapanlar, mazlum ve biçare bölge halkının oluk oluk akan kanından ziyade elde edecekleri milyon dolarlık ticari pazarları evla görmektedir. Kendi namuslarını, canlarını ve en kıymetlileri olan vatanlarını savunan Suriye Türkmeni soydaşlarımız ise bölgede çıkar peşinde koşan zalimlerin ilk hedefi halindedir. Suriye Türkmendağı’ndaki soydaşlarımıza gönderilmek üzere bir yardım kampanyası başlatarak savaşın ortasında olan soydaşlarımızı da yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.

Yardımsever vatandaşlar Cep telefonundan 5 TL karşılığında yardım kolileri halinde gerçekleşen kampanyaya TÜRKMENDAĞI yazıp 1079’a mesaj göndererek yardım yapılabilecek.

Başlatılan kampanya çerçevesinde aynî yardım olarak:

Gıda Grubu: Su, Konserve, Bulgur, Pirinç, Makarna, Un, Kahvaltılık

Tekstil Grubu: Yatak, Çocuk Bezi, Çocuk Ayakkabısı, Çocuk Giyim, Battaniye, Çadır

Yardım yapacak vatandaşlarımız Akyazı İlçe Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı hizmet binasına ulaştırabilirler.

İrtibat telefonları : 05438795562-05374655862

tt

Akyazı’da Türkmenler İçin Yardım Kampanyası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir