Şampiyon Akyazı’da Öğrencilerle Buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçemiz Akyazı’nın dünya çapındaki güreş yıldızlarından eski şampiyon ve Akyazı Belediyesi Güreş antrenörü Kamil Özdağ ile yine onun öğrencisi son şampiyonlardan Semih Yazıcı Akyazı Atatürk Okulu’nda minik öğrencilerle buluştular.

Atatürk okul müdürü İbrahim Selçuk Vural, müdür yardımcısı Faruk Kaya ve beden eğitimi öğretmenleri Kerim Yıldız’ın öncülüğünde ilçemizin iki güzide milli güreşçilerinin okul öğrencileriyle buluşması muhteşem oldu ve her iki güreşçimizde salona girişlerinde coşkuyla ve alkış tufanıyla karşılandı.

Buluşmada ilk sözü alan okul müdürü Vural; “Başarı sadece bir kez kazanılan başarı değildir, başarı sürdürülebilirse gerçek manada başarı olur. Kamil Özdağ hocamız da kendisi dünya şampiyonu oldu, yetmedi arkasından gelen nesilleri de dünya şampiyonu yapmak için canla başla çalışıyor. Bunlardan bir tanesi de ilçemizin yetiştirdiği, mahallemizin çocuğu ve aynı zamanda da okulumuzdan mezun öğrencimiz dünya şampiyonu Semih Yazıcı. Hep beraber hoş geldiniz diyoruz. Kamil hocamız Semih gibi gene aynı şekilde minik öğrencilerimize güreş öğretiyor bunlardan bazıları bizim öğrencimiz ama ben bu sayıyı yeterli görmüyorum ve sizlerden bu spora yada herhangi bir spora daha aktif şekilde eğilmenizi isterim.” dedi.

Akyazı Belediyesi Güreş antrenörü ve milli şampiyon güreşçimiz Kamil Özdağ ise yaptığı açıklamada; “Ben Kamil Özdağ olarak sizin yaşlarınızda küçükken güreşe başlayamadım ve 19 yaşındayken güreşe başladım. 52 kiloda milli takımın değişmez adamıydım. Ama geç başlamamın cezasını çekmedim de değil. Şuanda güreşe başlama yaşı 8-9,ve 12-13 yaşlarında müsabakaya çıkar hale geliniyor. Onun için bizler bu sayıları daha da yukarıya taşımamız lazım katılımcılar olarak. Semih abinizi örnek alabilirsiniz” dedi.
Kamil Özdağ’dan sonra söz alan Dünya Şampiyonumuz Semih Yazıcı da: “Benim bu başarılı duruma gelmemde sevgili Kamil hocamın emeği katkısı ve özverisi çok büyük tarif edilemez ve paha biçilemez. Ben de bu sıralardan geçtim bizlere de anlatanlar oldu bu sporu. Çok çalışmak lazım çalışmadan bir yerlere gelemiyorsunuz. Ben çalıştım 2008 de başladığım bu spora Kamil hocamın bir çok müsabakalara beni çıkarmasıyla hem kendimi geliştirdim hemde tecrübe edindim ve arkasından da başarılar gelmeye başladı. Türkiye şampiyonluğu ve Dünya ikinciliği başarılarım var hedefimde Dünya ve olimpiyat şampiyonluğunu elde ederek ay yıldızlı bayrağımızı tüm dünyaya karşı gururla dalgalandırmak istiyorum. O bayrağımızı göndere çekmek bambaşka bir duygu bu duygu anlatılmaz yaşanır, sizlere de tavsiye ederim. Güreş yapmak artık benim işim aynı zamanda da okuldan geri kalmıyorum sizlerde pekela her iki işide bir arada yürütebilirsiniz ve bunun avantajlarını ilerleyen yaşlarınızda göreceksiniz” dedi.

Yazıcı ayrıca kendisine her türlü maddi manevi desteği sağlayan ve esirgemeyen babasına da herkesin huzurunda bir kez daha teşekkür etti.
Özdağ ve Yazıcı öğrencilerin tüm merak ettiği soruları samimi ve içtenlikle cevapladılar. Şampiyonların güreş müsabakalarından görüntülerin yansıtıldığı slayt gösterilerinde minik hayranları tarafından hayranlıkla izlendi ve büyük alkış topladılar.
Semih Yazıcı ve Kamil Özdağ’a bu organizasyonlarına katıldıkları için okul müdürlüğünce çiçekler takdim edildi ve teşekkür edildi. Yazıcı yaptığı hatırlatmada “8 yıldır güreş yapıyorum ve bir çok başarılara imza attım. İlk kez bir okulca ve öğrencilerle bir araya getirildik. Çok sevindim ve mutlu oldum. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi ve bu güzel buluşma okul bahçesinde tüm öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra sona erdi.

2 3 4 5 6 7 8 9

Şampiyon Akyazı’da Öğrencilerle Buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir