MÜTHİŞ BİR PROJE ‘AKYAZI YETİMLERİNE YETİYOR’

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI’DAKİ EĞİTİMCİLERDEN MÜTHİŞ PROJE!

İlçemizdeki çeşitli okullarda görevli öğretmenlerden oluşan AKYAZI EĞİTİMCİLER DERNEĞİ ilçemizdeki sosyal problemlerin çözümü amacı ile 2015 yılında bir dernek kurdular. Bu dernek Akyazı için birçok projeye imza atmayı hedeflemektedir. Kurulur kurulmaz Bakanlıklarla görüşmelere başlayıp ilçemize proje kazandırma çalışmaları netice verdi ve AKYAZI EĞİTİMCİLER DERNEĞİ’nin ilk yaptığı proje olan “AKYAZI YETİMLERİNE YETİYOR“ isimli projesi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edildi. Akyazı’mıza Hayırlı olsun.

AKYAZI EĞİTİMCİLER DERNEĞİ’nin Projedeki amacı, yetimlerimize para yardımı ya da giyecek yardımı değildir. Çünkü halkımız bu noktada desteklerini esirgememektedir. Asıl amaç ortaokul çağındaki yetimlerimizin dönüşümlü olarak Öğretmenlerle birlikte çeşitli etkinliklerde hoş vakit geçirmelerini sağlamak ve onların özgüvenli bir birey olmaları için faaliyetler tertip etmektir.

Proje kapsamında 10 ay süresince

* İlçe genelinde seminerler,

* Yüzme eğitimleri,

* Resim eğitimleri,

* Hayvanat Bahçesi gezisi,

* Aquapark etkinliği,

* Halı saha turnuvası,

* Bisiklet turu,

* Piknik etkinliği,

* Sinema etkinliği,

* Tiyatro etkinliği,

* Kitap okuma etkinliği gibi birçok etkinlik düzenlenecektir. Dernek üyesi öğretmenlerimiz bu etkinliklerde gönüllü olarak yetim öğrencilerimizle vakit geçireceklerdir.

 

MÜTHİŞ BİR PROJE ‘AKYAZI YETİMLERİNE YETİYOR’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir