Hotmail Kaydol, Hotmail Giriş Nasıl Yapabilirim?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Microsoft’un en çok tutulan MSN ve hotmail özelliklerindeki MSN hesabı açmak, hotmail kaydol, hotmaile nasıl giriş yapabilirim? bütün hepsinin ayrıntıları Akyazı Havadis’te.

Yeni mail adresi almak için kayıt sayfasına gittiğimizde aşağıdaki gibi bir kaydolma formu açılacak. İnternet kullanan herkesin kolaylıkla dolduracağı bir form. Zaten aşağıdaki yazımızın devamını okursanız kolaylıkla nasıl formu doldurup kayıt olacağınızı anlayabilirsiniz.

Msn açma ve kaydolma adresimiz olan buradan tıklayalım öncelikle. sayfayı açtığınızda kayıt olmanız için gerekli olan form çıkacak karşınıza. Basit bir şekilde formu doldurmanız gerekiyor. Şimdi msn kaydolma formunu nasıl dolduracaksınız detaylarıyla açıklayalım.
2
Msn Aç
Msn mail adınız : Adınız kısmına mail gönderirken mail alırken, arkadaşlarınızla iletişim kurarken isminiz nasıl gözükmesini istiyorsanız o şekilde girelim. örnek olarak ahmet can, mehmet aydın, veli köse gibi alternatif lakablar ve isimler de kullanabilirsiniz.
Soyadınız: Aynı şekilde soy isminizi nasıl görünmesini istiyorsanız o şekilde bir soy isim giriniz. mail adresinizi iş için veya resmi işlemler için kullanacaksanız düzgün bir şekilde girmenizi tavsiye ederiz.
Kullanıcı adı: Bu bölüm mail adresiniz olacak. Mail adresinizin ne olmasını istiyorsanız onu girmelisiniz. Türkçe karakter ve özel karakter kullanamazsınız. Eğer almak istediğiniz msn adresi daha önce başkaları tarafından alınmışsa size bir uyarı verecek. Bu adresi kullanamazsınız diye.
Parola Oluşturun: geldik önemli kısıma. Bu parola msn girişlerinizde ve mail girişlerinizde kullanacağınız parolalar olacak. Bu sebepten hesabınızın çalınmasını hacklenmesini istemiyorsanız güvenli bir parola girmelisiniz. Parolanızda özel karakterler rakamlar büyük küçük harfler kullanın.
Ülke/Bölge: yaşadığınız ülkeyi bölgeyi seçebilirsiniz.
Posta Kodu: Diğer bir önemli nokta da burası. Bütün kullanıcıların kayıt olurken takıldıkları yer. her kullanıcı kendi posta adresini bilmiyor. Dolayısı ile nasıl kayıt olacağı konusunda zorlanıyor. Posta kodu yerine 5 haneli bir rakam sallayın geçin.  Ancak mail adresinizi kaybederseniz veya çaldırırsanız geri alabilmeniz için posta kodu sizden istenecektir ona göre girmenizi tavsiye ederiz.
Doğum Tarihiniz: Doğum tarihinizi düzgün bir şekilde girin veya unutmayacağınız bir tarih giriniz. Zira şifrenizi unutur veya çaldırırsanız doğum tarihi ve diğer bilgileriniz hesabınızı geri alabilmeniz için gerekli.
Cep Telefon Numaranız: Alacağınız mail adresini önemli işlerde kullanacaksanız. Ve kesinlikle çalınmamalı bu hesabı kaybetmemeliyim diyorsanız cep telefon numaranızı düzgün bir şekilde girin. Şifrenizi unutursanız kolaylıkla cep telefonunuza yeni bir şifre talebinde bulunabilirsiniz. Böylece hesabınızı korumuş olursunuz.
Son olarak resimde gördüğünüz karakterleri girerek, “Hesap oluştur” butonuna tıklayarak mail adresini almış olacaksınız.
Eğer cep telefonu veya alternatif mail adresi girmezseniz mail şifrenizi unutursanız geri alma şansınız çok çok azalır bir daha msn adresinize kavuşamayabilirsiniz. Adresinizdeki tüm bilgiler mailler başkasının eline geçebilir.
Özellikle Facebook msn (Messenger) ortaya çıkmasından sonra Microsoft’un msn popülerliğini yitirdi.  Bu durumun farkında olan Microsoft yetkilileri artık skype ile ortak hizmet vermeye başladılar. Yani msn kullanmak isteyen kullanıcılar skype indirip kurmak durumunda kalacaklar.
Hotmail Kaydol, Hotmail Giriş Nasıl Yapabilirim?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir