Takipçi Artırmanın Kolay Yolu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram, sosyal medya ağları içerisin de ki son dönemin en hızlı yükseleni, en popüler olanı. Öyle ki neredeyse artık herkes instagram kullanıyor. Bunun bir çok nedeni var elbette. Ama özetle görsel ögeler her zaman yazılı medyanın önünde olmuştur. İşte Twitter bu işin biraz daha yazılı tarafını yapıyor elbette görsel paylaşmak orada da mümkün. Fakat instagram’da fotoğraf paylaşmak sadece paylaşmak değil çok daha ötesinde. O kadar ötesinde ki fotoğrafları paylaşırken instagram’ın özel düzenlemeleri ve onlarca farklı filtre seçeneği ile fotoğrafınızı birer şahesere dönüştürebiliyorsunuz.

Bu yüzdendir ki instagramda da diğer sosyal medya mecralarında olduğu gibi daha çok takipçiye ulaşmak önemli bir başka etmen. Çünkü daha çok takipçi demek fenomen olmak anlamına gelmekte. Fenomen olmakta kısacası sanal dünyanın ünlüsü oldunuz demek. Ve aslına bakarsanız gerçek dünya da olduğu gibi sanal dünyada da herkes ünlü yani fenomen olmak istiyor. Bu doğrultuda da bir çok kişi bir çok yöntem deniyor.

Bu yöntemleri denerken instagram takipçi konusunda bir çok kişi farklı şey söylüyor. Fakat instagram takipçi arttırma konusunda yapabileceğiniz iki farklı yol mevcut. Bunlardan doğal yollar ile instagram takipçi arttırma işlemi. Bunun için elbette sabır ve biraz da şans gerekli. Öncelikle hesabınız da hangi tür görseller paylaşacağınızı seçmelisiniz. Ardından görseli paylaşırken instagram üzerinden fotoğrafı daha da bir profesyonel görünüme kavuşturabilirsiniz. Bunların ardından sıra geldi paylaşma bölümüne. Görseli paylaşırken yapılması gereken iki önemli etken bulunmakta. Birincisi kesinlikle hashtag kullanımıdır. Öyle onlarca hashtag kullanmak yerine doğru ve yeterli hashtag kullanmak gerekli. Yani paylaştığınız görselin içeriğine göre hashtag kullanmalısınız ki sizin fotoğrafınızı görenler doğrudan sizin fotoğrafınız ile ilgileniyor olsunlar yani kısacası sizin fotoğrafınızı beğenme oranları artsın. Bunun yanında fotoğrafı paylaşırken dikkat edilmesi gereken ikinci püf nokta elbette görsele konum eklemek. Çünkü sizinle aynı konumda o an bulunan veya daha sonra orada bulunan herkes instagram’da oradaki fotoğrafını paylaşırken sizin fotoğrafınızı görebilmekte. Hatta bunu yer bilidirm gibi ortamlarda paylaşırsanız insanlar doğrudan o yerde çekilen fotoğraflara bakma bölümü üzerinden sizin fotoğrafınızı görebiliyor. Yani popüler bir yerde çektirilen fotoğraf size bol takipçi olarak dönebilir. Önemli olan elbette görselin içeriği ve ilgi çekici olması.

Doğal yol dışındaki yöntem ise elbette instagram takipçi hilesi yöntemi. Hile yapmak mı dersiniz başka bir şey bilinmez fakat kesinlikle ilk yola göre çok daha hızlı ve daha kolay bir şekilde instagram takipçi sayınızı arttırmanıza olanak sağlar. Bunun içinde elbette instagram takipçi arttırma işlemi yapmak gerekli. Aslına bakarsanız başlangıçta daha pahalı gibi dursa da ilk yöntemde kaybedeceğiniz zamana göre gerçekten çok daha ucuza gelecek. Ve ilk yönteme göre çok daha pratik, kolay ve en önemlisi çok daha işlevsel olacak. Ve çok kısa bir sürede göz açıp kapayıncaya kadar takipçileriniz hesabınızda olacak. Bundan sonrasında ise siz keyfini süreceksiniz takipçilerin. Yani instagram takipçi hilesi ile doğal yol yöntemin göre daha hızlı daha garantili bir şekilde instagram takipçi arttırabileceksiniz.

Takipçi Artırmanın Kolay Yolu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir