Akyazı’da Asfalt Yama Sezonu Açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havaların açmasıyla yama asfalt çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, öncelikle Kış ayında yoğun kar nedeniyle zarar gören asfaltı gerekli iyileştirmeler ve yama çalışmaları ile yaz sezonu yama asfalt çalışmalarına başlamış bulundu.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlü Ekipleri güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor. Program dâhilinde çalışmalarına aralıksız devam eden Fen İşleri ekipleri, kışın zarar gören, yağışlardan dolayı bozulan asfaltı tamir çalışmaları başladı. Bu yaz Akyazı’nın her sokağına hizmet ulaştırmayı planlayan Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri şimdiden programlarını yapmaya başladı.

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü “Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.” dedi.

121 133 158 174

Akyazı’da Asfalt Yama Sezonu Açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 Nisan 2016, 17:44

    Anca yama yaparlar ama önümüzdeki secimlerde görmeyeceğiz AKP adını akyazıda

    Cevapla