Akyazıda Nihat Hatipoğlu Rüzgarı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi tarafından Kültürel ve Sosyal etkinlikler kapsamında 14 Ocak 2018 Pazar günü (dün akşam) düzenlenen olan Birlik ve Beraberlik Gecesi programında Türkiye’nin en sevilen Hocalarından Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Kemal Bacak ile birlikte Kapalı Spor Salonunu dolduran Akyazılılara hitap ettiler.

Akyazı Belediyesi tarafından Kültürel ve Sosyal etkinlikler kapsamında 14 Ocak 2018 Pazar günü (dün akşam) 20.00’de Akyazı Kapalı Spor salonunda düzenlenen Birlik ve Beraberlik gecesi programı kapsamında ekranların tanıdık yüzü Türkiye’nin en sevilen Hocalarından Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Kemal Bacak Akyazı’da sahne aldı.

Ana teması Peygamberimizin güzel isimlerinden bir tanesi olan Metin ismi üzerinden yine peygamberimizin hayatından kesitler sunan Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu önemli bilgiler aktardı. Programda Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Kemal Bacak ise 15 Temmuz Darbe girişimi gecesi Şehit Ömer Halis Demir’in yaşadıklarının anlatıldığı 30 kuş şiiri ile katıldı.

Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan program sonunda Nihat Hatipoğlu’na günün anısına birer çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

kaynak:akyazıbelediyesi

Akyazıda Nihat Hatipoğlu Rüzgarı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir