Başkan Soykan Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe Seçim Kurulundan Mazbatasını alan Bilal Soykan Belediyede personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.

31 Mart Mahalli seçimlerinde Akyazı belediye başkanlığına tekrar seçilen Bilal Soykan ve yeni meclis üyeleri bugün mazbatalarını ilçe seçim kurulu başkanı Cumhuriyet baş savcısı Hüseyin Aşık ve Hakim Cantekin Murtezaoğlu’nun  ev sahipliğinde  Hakim Hüseyin Çamlı’nın elinden aldılar. Soykan belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.
İlçe seçim kuruluna meclis üyeleri ve ilçe başkanları ile birlikte giden başkan Soykan  mazbatalarını aldıktan sonra Adliye binası önünde toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Soykan burada yaptığı açıklamada Meclis üyelerimizle birlikte İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. Hemşerilerimizin destek ve teveccühleri ile yeniden bismillah dedik, yeni dönemimize başladık…

Alnımızdaki AK yazı olan 5 yıllık çalışma döneminizin ardından Gönlümüzdeki Akyazı için yeniden yola çıkıyoruz. Akyazı’mızı layık olduğu noktalara taşımak için durmadan yorulmadan çok çalışacağız. İlk günkü aşkla, Akyazı için durmak yok yola devam ifadelerini kullandı

Akyazı için hazırız, kararlıyız!

5 yıl boyunca ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Akyazı için yapılmayanları birlikte yaptık, birlikte başardık.

Şimdi yeni dönemimizde ilk günkü aşkla hizmet serüvenimizi sürdürecek, hep birlikte Akyazı’mız için çok çalışamaya devam edeceğiz!dedi.

Başkan Soykan Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir