Baba Benimle Kahvaltı Yaparmısın

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da minik öğrenciler, hafta sonu öğrenim gördükleri anaokulunda “Baba Benimle Kahvaltı Yapar mısın ” etkinliğinde babalarıyla bir araya geldi.

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2001 yılında hizmete giren Cumhuriyet Anaokulu (ACA) çocukların gelişimi, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları ile bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinlikleri destekleyen eğitim anlayışı ile yoluna devam ediyor.

“Baba Benimle Kahvaltı Yapar mısın” etkinliğine katılan babalar ve çocukları açık büfe kahvaltılarını yaptıktan sonra okul bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirerek çeşitli yarışmalara katıldılar. Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan etkinliğe birçok baba çocuklarına eşlik etti.

Okul Müdürü Fetih Çabukoğlu, “Yapılan etkinlikle ilgili olarak bu yıl 8’ncisini düzenlediğimiz baba benimle kahvaltı yapar mısın etkinliğimizin amacı çocuklarımızın babalarıyla etkili vakit geçirmeyi sağlamaktı. Yoğun katılım ile tamamladığımız etkinliğimize katılan tüm babalarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

kaynak:akyazıhaber

Baba Benimle Kahvaltı Yaparmısın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir