Sosyal Medya Eğitim İmkanları Sizleri Bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya, her firmanın artık bünyesinde barındırması gereken ve kendi hizmetlerini müşterilerine tanıtması için kullanılılması gereken en net web sektörlerinden bir tanesi olarak gösterilebilir. Peki sosyal medya uzmanlığı nedir? Sosyal medya uzmanı nasıl olunur?

Sosyal medya uzmanlığı; Facebook, Twitter, Google+, Instagram gibi sosyal mecralardaki hesapların kullanıcı tarafından profesyonel olarak yönetilmesine denir. Sosyal medya uzmanı, firmanın etkinliklerini, duyurularını en iyi şekilde bu hesaplar üzerinden sabit müşteri kitlesine duyurur. Duyurular esnasından esnek ve profesyonel olarak kullanmakta olunan hesaplar üzerinde hitlendirme ve beğendirme çalışmaları yapar ve yönetmekte olduğu sayfanın beğeni kitlesinin artması adına çözümler üretir. Çoğu sosyal medya hesabı yöneticileri, beğendirme ve daha fazla kitleye ulaşabilmek adına farklı hile yollarına başvursalar dahi bunun en mantıklı olanı doğal beğendirmedir.

SOSYAL MEDYA SERTİFİKASI ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

2

Sayfaları yöneten kişiler için 5 farklı görev türü bulunur. Sadece yöneticiler başkalarının görevlerini değiştirebilir. Aşağıdaki tabloda 5 Sayfa görevi (sütunlar halinde) ve yapabilecekleri şeyler (satırlar halinde) gösterilmektedir:

Yönetici Editör Moderatör Reklamveren Analist
Sayfa görevlerini ve ayarlarını yönetme
Sayfayı düzenleme ve uygulamalar ekleme
Sayfanın adıyla gönderi oluşturma ve silme
Sayfanın adıyla mesaj gönderme
Sayfada yapılan yorumları ve paylaşılan gönderileri yanıtlama ve silme
Sayfadan birilerini kaldırma ve engelleme
Reklam oluşturma
İstatistikleri görme
Sayfanın adıyla kimin paylaşımda bulunduğunu görme

 

Sosyal Medya Eğitim İmkanları Sizleri Bekliyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir