Açba ‘ İşçilerimizin Yaraları Sarılacak’

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba seçim çalışmalarında Sakarya’nın tüm ilçelerini karış karış geziyor.

MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba ilçe programlarının yanı sıra Hendek Süleymaniye Mahallesinde Akçay ailesine taziyelerini bildirdi. Cenaze namazının ardından Çamlıca Mahallesine geçen Açba vatandaşlarla bir süre sohbet ederek eski HAS Parti İlçe Başkanı Vahit Tanır’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Açba daha sonra Ozanlar Mahallesinde düzenlenen Kermes’e katıldı. Kermesi gezen Açba emeği geçenlere teşekkür ederek, beraberindekilerle  birlikte kermes stantlarını gezerken çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilendi.

Seçim programları kapsamında MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba, Akyazı’da Fabrikaları ziyaret etti.

MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Hacer Özdemir, MHP İlçe Başkanı A.Doğan Eroğlu, Meclis Üyeleri Murat Öz, Harun Köymen, ile birlikte Mine Gömlekleri Fabrikasını ziyaret etti. Fabrika sahibi Dursun Demirkol ile bir süre sohbet eden Açba daha sonra Fabrika personelini ziyaret ederek tek tek görüştü.

Gömlek Fabrikasının ardından İnanç Tekstil fabrikasını ziyaret etti. Fabrika sahibi Ender Evran ve Fabrika müdürü Salih Güner, Açba , Eroğlu ve beraberindekileri ağırladı.

Fabrikayı gezdiren Evran ve Güner fabrika faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Fabrika çalışanları ile tek tek sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini alan MHP Milletvekili Zihni Açba işçilerin sorunlarını bildiklerini ve bu konu ile ilgili çalışmaları gerçekleştireceklerini söyleyerek 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi.

İşçilerin yaşadığı sorunları dile getiren MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba  “Sorunlar hepimizin sorunu. İşçilerimizin sorununu sizlerin içerisinde olan biri olarak biliyorum. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar olması ile işçilerimizin kanayan yaralarının sarılması mümkün olacaktır.” dedi.

Fabrika çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği Açba,  Overlok makinesine de oturarak kısa süreli dikiş dikti.

Açba, Overlok makinesinde dikiş dikerken MHP’nin İktidara gelmesi ile birlikte Ülkemizin iki yakasını bir araya getireceğiz ifadelerine yer verdi.

Açba öğle arası Fabrika personeli ile birlikte Tabildot’tan yemek yedi.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (8) unnamed (9) unnamed (10) unnamed (11) unnamed (12)

Açba ‘ İşçilerimizin Yaraları Sarılacak’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir