Açba;Diğer 6 Vekilden Daha Fazla Çalışacağım

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’da bekledikleri oy oranının altında kaldıklarını belirten MHP İl Başkanı Levent Bülbül, “ Ancak milletimiz AKP’ye önemli bir mesaj vermiştir” dedi.

Üzücü
Partisi’nin seçim irtibat bürosunda Milletvekili seçilen Zihni Açba İşle birlikte açıklama yapan İl Başkanı Bülbül, “Bizlere oy veren, sahada çalışan herkese teşekkür ediyorum. Sakarya’da beklediğimizin altında bir oy aldık. Ne yazık ki bu oy oranı ile bir milletvekili çıkarmak gerçekten yazık. Yüzde 20 oy alıp, bir milletvekili çıkarmış olmak üzücü. Türk milleti AKP’ye tek başına iktidar kuracak bir oy vermedi. Bu AKP’nin üzerinde durması gereken bir konu. Bundan ders çıkarmayarak sistemi zorlamaları Türkiye’yi kötü noktalara sürükler. İnşallah ekonomimize ve bütünlüğümüze zarar vermeden demokratik bir süreç yaşarız. Fakat kimse bunun bir sistem sorunu olduğunu söylemesin. Başkanlık sistemizorlamalarından dolayı bu durum gerçekleşti” dedi.

Başarı saymıyorum
MilletvekiliAçba, “İyi çalışmalar gerçekleştirdik ancak beklediğimiz oyu alamadık.    Oranlara göre konuşmayacağım ancak genel de yüzde 25’lik bir oranın altını başarı saymayacağımı söylemiştim. Sakarya özelinde de hedef birinci parti olmaktı. Beni mutlu edecek tek sonuç bu olurdu. Milletvekilliği kimliği çok önemli değildi. Hedefimiz Sakarya’da birinci parti olmaktı. Ancak şunu da söylemeliyim ki AK Parti’nin 5 milletvekilinden daha fazla Sakarya için çalışacağım. İktidar kurulması için AKP’nin azınlık iktidarına HDP veya CHP’den destek gelebilir. Tabi bir takım milletvekili transferleri ile de hükümet kurmaya çalışabilirler” şeklinde konuştu.

Kaynak Sakarya yenigün

Açba;Diğer 6 Vekilden Daha Fazla Çalışacağım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir