Adem ALTUN, Kamil ÖZDAĞIN İzinde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbolda da başarılı bir grafik sergileyen Akyazımızın güreşçisi  Adem Altun, antrenörü olduğu Pendik Belediyesi Güreş Takımı Konyadan 1.lik ödülü ile taçlandı.

Konyada yapılan 13 yas kulüpler arası Türkiye Gures Şampiyonasında Antrenörü Olduğu Pendik Belediyesi GÜREŞ Takımından öğrencisi Ömer AĞTAŞ Şampiyon oldu.

Altun “Bizlere destegini esirgemeyen basta Pendik Belediye Başkanımız Dr Salih Kenan ŞAHİN beye baskan yardımcımız Izzet ÖZTOP beye Belediye Spor Kulüp başkanımız Erhan KARATAŞ beye branş sorumlumuz Bahattin YAMAN beye Adil Erdem Beyazıt Okul mudurumuz Ersoy beye okul aile birliği baskanimiz Metin beye ve gures antrenorumuz Muhammed ŞERBET hocama teşekkür ediyorum.” dedi.

Açıklamalarının devamında ALTUN ; “Belediyelerin geleceğimizin teminatı olan gençlere sportif ve kültürel olarak daha çok destek vermesi gerektiğini ve bu bağlamda Pendik Belediyesine çok ama çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Adem Altun’un geçmişine baktığımızda Minderde kayda değer bir başarıya sahip olduğunu, hocası Kamil Özdağ gibi antrenör hayatına adım atarak aynı başarıyı temsil etmeyi arzuladığını belirtti. Altun şuan da Pendik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevini icra ediyor.

Akyazi Havadis ailesi olarak biz de kendisine antrenörlük hayatında ve diğer katılım gösterdiği spor faaliyetlerinde Akyazımızı temsil ettiği için kendisine teşekkürlerimizi ve başarılarının devamını dileriz.

 

adem1 adem2 adem3 adem4

Adem ALTUN, Kamil ÖZDAĞIN İzinde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir