Adliye Önü Karıştı Biri Asker Dört Yaralı Var

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Dokurcun’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ahmet Pelen’in cinayet zanlısı F.Y bu akşam saatlerinde Akyazı Adliyesine çıkarıldı.

Akyazı ilçe jandarma komutanlığına gelerek teslim olan F.Y. Jandarmadaki ifadesinin ardından Akyazı adliyesinde cumhuriyet savcılığına çıkartıldı.
Akyazı Adliyesinde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan F.Y. Ferizli ceza evine gönderilmek üzere adliyeden çıkartılmak üzereyken Adliye önünde toplanan her iki tarafın yakınları birbirine girdi. Jandarma ve polisin müdahalesiyle birlikte ayılmaya çalışılan iki grup güçlükle dağıtılırken Ş.D isimli Jandarma er,  SA.P, SE,P,M.G. olmak üzere ikisi bıçak darbesiyle toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar bir kısmı 112 ekiplerince diğerleri kendi imkânlarıyla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Her iki tarafın yakınları da Akyazı devlet hastanesine gidince hastane de de gerginlik sürdü. Olay yerine sevk edilen çok sayıda jandarma ve polis geniş güvenlik önlemleri arasında kalabalığı dağıttı.
Cinayet zanlısı F.Y ise Akyazı Adliyesinde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli ceza evine gönderildi.

Kavgaya çok sayıda kişi ifadeleri alınmak üzere Akyazı ilçe Emniyet müdürlüğüne götürüldü.

996780_10153856725234241_464931834640450407_n

Adliye Önü Karıştı Biri Asker Dört Yaralı Var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir