Agdaş ta Abonelik Kolaylığı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir ve üst düzey yöneticileri basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda AGDAŞ’ın kurumsal faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi verilirken önümüzdeki aylarda, kurumun çağrı merkeziyle abonelik işlemlerinin yapılabileceği belirtti.

BASIN TOPLANTISI
AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında kurumun faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi verildi. Demir yaptığı açıklamada, yeni binada ilk toplantı yaptıklarını belirtirken, planları hakkında da  bilgi verdi. Kurum olarak vatandaştan gelen taleplere göre çalışmalarına yön verdiklerini belirten Demir, “Bu talepler doğrultusunda kredi kartı ile ödeme, ödeme noktalarının artırılması, çağrı merkezleri  ve acil müdahele gibi konularda çalışmalar yaptık” dedi.

VATANDAŞA ÇAĞRI
Vatandaştan talepleri olduğunun da altını çizen AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, doğalgaz kullanan vatandaşların komşularını özendirmesi yönünde çağrıda bulundu. Doğalgaz kullanımın havanın temizlenmesinde önemli bir etken olduğunu belirten Demir, bu konuda halkı duyarlı olmaya çağırdı. Abonelerle irtibatın sağlanmasında, vatandaşın irtibat bilgilerini güncellemesinin hem hizmet kalitesini artırmak, hem de devamlılığını sağlamak adına önemli olduğunu belirten Demir, “Doğalgaz faturası ödemesi geçen vatandaşları kesmeden önce mesaj yoluyla uyarıyoruz” ifadesini kullandı.

ÜLKE ALTINCISI
Demir’in konuşmasının ardından Genel Müdür Yardımcısı Mesut Yaşar Uzun, teknik olarak bilgiler verdi. Kurumlarının ilin lokal bir firması olduğunu belirten Uzun, 3 bin kilometrelik şebeke hattı ile , ülke sıralamasında 6’ncı sırada olduklarını söyledi. İle bağlı ilçelerin Yüzde 97’sine doğalgaz arzında bulundukları vurgulayan Uzun, 2014 yılı itibariyle kadar 210  milyon TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi.  Uzun, bugün 150 bin vatandaşın evine doğalgaz aldığını belirterek, “Biz kurum olarak şeffaf olmak için çalışıyoruz. 10 yıllık süreç içinde kendimizi geliştirmek için çalıştık.150 bin gaz kullanıcısını ve 200 bin bağlantıyı yönetmeye çalışıyoruz. Her yılda 20 abone artışı yaşıyoruz” dedi.

TAHSİLAT VE TAKSİT
Kurum olarak hizmet kalitesini artırma adına devamlı çalıştıklarını ifade eden Uzun, “10 senedir, kimse gazsız kaldım diyemez. Biz bu süre içinde kurumsal sıkıntılardan ötürü kimseyi gazsız bırakmadık” diyerek bu yönde çalışmalarını sürdürmeye çalıştıklarını söyledi. Operasyonel faaliyetler hakkında bilgi veren Uzun, fatura tahsilatında geçen sene tüm fabrikalarla çalışmaya başladıklarını belirterek, “21 banka fatura tahsilatı yapıyor” şeklinde konuştu.  Bağlantı bedellerinde tüm kredi kartları ile 6 taksit imkanını da sağladıklarını belirten Uzun, “PTT ve faturamatiklerle anlaşmamış var. 250 noktadan başka şehirler dahil fatura ödemesi yapılabiliyor. Güvence bedelleri ise PTT’nin havuz hesabından güvence bedelinini TC kimlik numarasıyla, ülkenin herhangi bir yerinden alabiliyor” dedi.

ABONELİK KOLAYLIĞI
Çağrı merkezi konusunda da ciddi yapılanma içinde olduklarını belirten Uzun, 7/24 esası ile hizmet verdiklerini söyledi. Aldıkları iki engelli personelle, evden bağlantı kurarak çağrılara cevap verdiklerini söyleyen Uzun şöyle konuştu, “444 54 99 telefonla  kapalı açma ve iptal işlemleri bu sistem üzerinden yapıyor. Önümüzdeki günlerde de çağrı merkezimizin hizmetine bir yenisi daha ekliyoruz. Bu yıl sonunda abonelik işlemlerini ve bağlantıları da çağrı merkezi üzerinden yaparak, vatandaşın buralara gelmesinin önüne geçmiş olacağız.”

 

AGD-(2) AGD-(3) d_655af9ad5050742e92f0b4b43b13f5a918552

Agdaş ta Abonelik Kolaylığı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir