Ahmet Hasnun Tunçsoy İlkokulu’ndan Örnek Bir Proje

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Hasnun Tunçsoy İlkokulu’ndan Örnek Bir Proje
Okulda, Yerli ve Milli Teknoloji Hamlesi hakkında farkındalık oluşturmak, yerli ve milli üretimin önemini öğrencilerimize daha iyi anlatabilmek adına “ Yerli ve Milli Teknolojilerimiz” köşesi oluşturma çalışmalarına başlandı.

Bu amaçla Okul Müdürü Fatih OĞUZHAN tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Akyazı FTK Başkanı ve aynı zamanda okulumuz Müdür Yardımcı Salim BİLGİÇ aracılığıyla TSK Güçlendirme Vakfı İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat ÖZGEN ve Harp Malülu Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Onursal Başkanı Emekli Öğretmen ve aynı zamanda Şehit babası Salim YARAR okulumuza davet edildi.

TSK Güçlendirme Vakfı İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat ÖZGEN tarafından 3. Sınıf öğrencilerimizle yapılan söyleşide yerli ve milli savunma sanayindeki teknolojilerimiz anlatıldı. Etkinlik bitiminde TSK Güçlendirme Vakfı İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat ÖZGEN; HAVELSAN tarafından üretilen “Barkan Otonom İnsansız Kara Aracı” , ROKETSAN tarafından üretilen “Atmaca Gemisavar Füzesi”, TUSAŞ tarafından üretilen “ANKA Türk İnsansız Hava Aracı” ve “5’inci nesil çok rollü savaş uçağı olan Milli Muharip Uçak” ın maketi öğrencilere gösterildi ve maketler Okulumuzda kurulacak olan “Yerli ve Milli Teknolojilerimiz Köşesi” için Okulumuza hediye edilmiştir.
Katkılarından dolayı TSK Güçlendirme Vakfına, Vakfın İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat ÖZGEN’e teşekkür ederiz denildi.

Ahmet Hasnun Tunçsoy İlkokulu’ndan Örnek Bir Proje

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir