Ahmet Savaş Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanlığına Talip Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Savaş, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanlığına talip oldu
Ormanköy Mahalle Muhtarı Ahmet Savaş, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.
Ormanköy Mahalle Muhtarı Ahmet Savaş, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Savaş, derneğin faaliyetlerine hız kazandırmak için aday olduğunu söyleyerek; ”
İki dönemdir Ormanköy Mahalle Muhtarlığı görevini sürdürüyorum.
Akyazı’da 73 Mahalle muhtarının bulunduğu güçlü bir sivil toplum kuruluşu olan muhtarlar derneğimizin şehirdeki varlığını hissetmek, muhtarlarımıza hizmet ve birlikteliği sağlayacak organizasyonlar daha fazla özveriyi ortaya koymak için aday oldum” dedi.
Sakarya da Akyazı’dan söz ettirmenin gerektiğini belirterek ekibinde bulunan arkadaşlarıyla başta derneğe, muhtarlara ve şehirdeki insanlara faydalı olabilmek için çalışacaklarını dile getiren Ahmet Savaş; ”
Muhtar arkadaşlarının teveccühü ile bu yarışa giriyorum ve sonuç ne olursa olsun kazanan tarafın Muhtarlar Derneği olacağına inanıyorum. Akyazı büyük bir güç ve bu gücün farkına varılmalı. Muhtarlarımızın da bu güce güç katacak önemli kişilerdir” diye konuştu.
Savaş, muhtarlar ile istişarelerde bulunacağını dile getirerek, etkili, güçlü, dinamik ve tecrübeli bir ekip olarak güzel işler başaracaklarını anlattı.

Ahmet Savaş Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanlığına Talip Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir