Ak-Belde İle Hizmet-İş Arasında Toplu İş Sözleşmesinde Mutlu Son

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak-Belde Çalışanlarına Müjdeli Haber

Bir süredir devam eden müzakerelerin anlaşma ile sonuçlanması üzerine Akyazı Belediyesine bağlı AK BELDE İNŞAAT TAAHHÜT YATIRIM PAZARLAMA SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİN’DE çalışan işçiler için Hizmet İş Sendikası ile AKBELDE Şirketi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

 Bölgemizde ilklerden olan toplu iş sözleşmesinde, çalışanlar adına güzel kazanımlar elde edildi. 18 aylık yapılan sözleşmede çalışanların aylık kazançlarında ve sosyal haklarında çalışanlar adına kazanımlar sağlandı.

AKBELDE Şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında varılan anlaşma doğrultusunda, belediye işçilerinin 18 ay süreyle geçerli olacak sosyal ödemeleri ile çalışma koşullarını belirleyen toplu iş sözleşmesi (TİS), Akyazı Belediye Başkanı Hasan AKCAN ile Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet  Mesut Gökdemir tarafından imza altına alındı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan AKCAN yaptığı açıklamada: İşçilerin kadroya geçişlerinde yardımcı olduklarını kaydederek, hem kadronun hem de sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Güzel bir sözleşme yapıldığını vurgulayan AKCAN emeği geçen herkese teşekkür etti. “Şirketimizin tüm imkânlarını kullanarak yaptığımız bu ilk sözleşme ile iş arkadaşlarımıza yeni haklar verilmiş oldu.” dedi

Sendika Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Belediye Başkanı Hasan Akcan’a Belediye imkânları dâhilinde çalışanlarına güzel bir sözleşmeye olanak sunduğu için teşekkür etti. Gökdemir, imzalanan toplu iş sözleşmesinin örnek bir sözleşme olduğunu, hatta bölgede ilk sözleşmelerden biri olduğunu belirterek yapılan sözleşmenin tüm emekçilere hayırlı olmasını diledi.

kaynak:Sakarya Kent

 

Ak-Belde İle Hizmet-İş Arasında Toplu İş Sözleşmesinde Mutlu Son

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir