Ak Belde’nin Araçları Yeniden Bağlanmış; Bakın Neden!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi’nin eski dönem borçlarını ödeme noktasında yoğun mesai harcadığı Ak Belde A.Ş. yeniden haciz şoku yaşadı.

Akyazı Belediyesi’nin şirketi olan Ak Belde A.Ş. eski dönem borçları nedeniyle hacizlerle boğuşuyor.
Belediye Belediyesi borçların ödenmesi noktasında bir yandan yoğun mesai harcarken diğer yandan hacizler nedeniyle yaşanan sorunlara karşı mücadele ediyor.

Yönetim, her ne kadar borçların ödenmesi noktasında gayret gösterse de alacaklılar, küçük, büyük borç demeden şirketin çalışma düzenini sekteye uğratmak için araçları bağlatıyor.

En son geçtiğimiz Cuma günü belediyenin ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıttığı araçlar, alacaklılar tarafından bağlatıldı. Şirketin ödeme yapmasıyla araçlar serbest bırakıldı.

Şirket yetkilileri, ödemelerin plan ve kaynak dâhilinde yine teftiş raporu da dikkate alınarak yapıldığını bildirirken son yaşanan araç bağlatma olayının şirketin eski çalışanlarından olduğu öğrenilen ve kendisine tazminat ödemesi mahkeme kararı ile yapılan kişiye geçen süre nazara alınarak ödenmesi gereken faiz nedeni ile işlem yapıldığı öğrenildi.

Haciz işlemlerini yürüten avukatlık ofisinin, belediyenin iç işleyişini ve içerisinde bulunduğu durumu bilebilecek durumda olan kişilerce yapılmasının düşündürücü olduğu belirtildi.

KAYNAK:AKYAZIHABER.COM

Ak Belde’nin Araçları Yeniden Bağlanmış; Bakın Neden!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir