Ak Parti İlçe Yönetimi Dr.Yavuz Tepeçınar’ı Ziyaret Etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Akyazı Devlet Hastanesi’ne atanan Dr.Yavuz Tepeçınar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

Ak Parti İlçe Teşkilatı tam kadro Akyazı Devlet Hastanesi’ne gelerek başhekim Tepeçınar’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, “Hastanemize başhekim olarak atanan Dr. Yavuz Tepeçınar’a arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Akyazı Devlet Hastanesi bölgede çağı yakalamış yetişmiş personeli ile güzel hizmetler veriyor. Bu Hizmetlerin devamı için bizlere düşecek görev varsa bizler bu konuda hazırız” dedi.

Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Yavuz Tepeçınar, “Hastanemiz İdarecisi, personeli ve Doktor kadrosu ile ilçe ve bölge halkına en iyi hizmeti vermeyi gaye edinmiştir. Çıtayı yüksek tutarak yeni hizmetler için çalışmalarımız devam ediyor. Bu gün Ak Parti ilçe teşkilatı ziyaretimize geldiler yapılan ziyaretten dolayı ilçe başkanım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti heyeti daha sonra baş hekim yardımcısı Savaş Taşkıran’ı ziyaret ettikten sonra  Hastanede yatan Başarı Dershanesi işletmecisi Hamdi Küçükosman’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ak Parti İlçe Yönetimi Dr.Yavuz Tepeçınar’ı Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir