AK Parti’den Yeniden Refah Partisi’ne Ziyaret!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’den Yeniden Refah Partisi’ne ziyaret! Binali Yıldırım Fatih Erbakan ile görüştü.
14 Mayıs 2023’te yapılacak seçimler öncesi AK Parti’den flaş bir adım geldi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, saat 18.00’de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştü. Yıldırım görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki seçimlerle ilgili, karşılıklı görüş alıverişinde bulunduk. Çok verimli bir görüşme oldu. İnşallah birlikte bu seçimlerde yol yürüyelim.” dedi.
14 Mayıs 2023’te yapılacak seçimler öncesi AK Parti’den flaş bir adım geldi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, saat 18.00’de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştü.
BİNALİ YILDIRIM’DAN AÇIKLAMA: “ÇOK VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU”

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Seçim takvimi netleştikçe partiler arası görüşme trafiği yoğunlaşmaya başladı. Bu çerçevede Yeniden Refah Partisi’ni ziyaret ettik. Önümüzdeki seçimlerle ilgili, karşılıklı görüş alıverişinde bulunduk. Çok verimli bir görüşme oldu. İnşallah birlikte bu seçimlerde yol yürüyelim. Fatih Bey kendi partisiyle değerlendirmelerini yapıp görüşlerini kamuoyuyla paylaşacaklar. Ev sahipliği için teşekkür ediyorum” dedi.
“YETKİLİ KURULLARIMIZDA DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Yıldırım’ın ardından bir açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan şöyle konuştu:

Bugün sağ olsunlar AK Parti heyeti olarak kıymetli başbakanımız ve Ali İhsan Bey ziyarette bulundular. Yaklaşan seçimler dolayısıyla karşılıklı fikir alışverişi ve müzakerede bulunuldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını ilettiler. 14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı’na görmeyi ifade ettiler. Biz de inşallah yetkili kurumlarımızda değerlendirip kendilerine en kısa zamanda cevap vereceğiz. İnşallah ülkemiz için milletimiz için hayırlı adımlar atmak, hayırlı sonuçlar nasip olur. Kendilerine teşekkür ediyorum, inşallah hayırlı olsun dedi.


.
.

AK Parti’den Yeniden Refah Partisi’ne Ziyaret!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir