Akcan Yağcılar İ.Ö.O ‘ nda

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Yağcılar İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Yağcılar İlköğretim okuluna ziyarette bulunan Akyazı Belediye Başkanı

Hasan Akcan öğrencilerle bir araya gelerek onlara karne hediyesi olarak kitap hediye etti.

 

Yağcılar ilköğretim okulundan gelen davet üzerine kırmayarak burada bulunan öğretmen ve öğrencileri ziyaret eden Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan okul müdürü Fevzi Harputluoğlu’nun  okulla ilgili olarak belediye’den taleplerini  dinleyerek destek sözü verdi.

 

Okul müdürü ile görüştükten sonra sınıfları gezen başkan Akcan öğrencilerle tek tek konuşarak hal ve hatırlarını sordu. Çocukların karnelerinin nasıl geleceğini de sormayı ihmal etmeyen Akcan öğrencilere tek tek yanında getirdiği kek’lerden ikram ederek her öğrenci’ye 15 tatilde okumaları için birer kitap hediye etti.

 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Eğitim ve öğretime desteğimiz Anaokulu, ilk, orta lise, Kuran kursu yada imam hatip diye ayrımı yapmaksızın her zaman devam etti bundan sonra da devam edecek. Her İlçe belediyesi okulların ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüdür bizde Akyazı Belediyesi olarak okullarımıza elimizden geldiği kadar yardım ediyor ve okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. Okullarımızın çevresel ve eğitimsel, Kültürel ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması ile tüm öğrencilerimize yani hepimizin evlatlarına daha iyi eğitim şartları sağlanıyor.” dedi

098 081 074 059 137 052 121

Akcan Yağcılar İ.Ö.O ‘ nda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir