Akcan’dan Rektöre “”Akyazı’ya Fakülte” Ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve beraberindeki heyet bugün Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

Konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yapan Akcan, “Sakarya Üniversitesi Rektörü Sayın; Prof. Dr. Muzaffer Elmas beyi, Akyazı’da gerçekleştirmek istediğimiz ve yıllarca beklenen dört yıllık fakülte için ziyaret ettik. Akyazı’dan önemli bir heyetle birlikte ziyaret ettiğimiz Elmas ile Fakülte konusunu konuştuk.

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar, Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tutar, Başkan Yardımcım Ünal Gündüz, Oda Başkanlarımız Hüseyin Kaliç, Mustafa Demiralay, Emin Üstün, İsmet Öztürk, Muzaffer Başer ve beraberimizdeki arkadaşlarla Akyazı’mızın geleceğini çok yakından ilgilendiren ve gelişimine çok daha katkı sağlayacak olan dört yıllık fakülte için karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

1 2 3 4

Akcan’dan Rektöre “”Akyazı’ya Fakülte” Ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 29 Şubat 2016, 21:48

    akyazıyı bir akyazı daha yapar ahmet bey girişken bir müdürü elde etmiş akyazı gelecegin belediye başkanı olmazsa iii

    Cevapla
  2. 1 Mart 2016, 14:45

    bi sonraki seçimde akyazı belediye başkanı sayın ahmet tutar… iyiki varsınız. saygılar

    Cevapla