1. Haberler
  2. Manşet
  3. Akcan’dan Yeni Başsavcıya Hayırlı Olsun Ziyareti

Akcan’dan Yeni Başsavcıya Hayırlı Olsun Ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı’ya yeni atanan Başsavcı Bahadır Altan Bayındır’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı’nın yeni Başsavcısı Bahadır Altan Bayındır’ı makamında ziyaret etmek üzere beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Belediye Avukatı Fatih Kır ve Belediyemiz İnşaat Mühendisi Yüksel Öztürk ile birlikte, Akyazı Adliyesine gitti. Başsavcı Bayındır Başkan Akcan’ı ve beraberindekileri makamında karşıladı. Akyazı hakkındaki ilk izlenimlerini ve düşüncelerini Başkan Akcan’a anlatan Bayındır, “Akyazı’nın hoş ve güzel bir yer olduğunu ifade ederek sözlerine başladı”.

Akyazı Başsavcısı Bahadır Altan Bayındır “Yeni görev yerimiz olan Akyazı’da ilk çalışmalarımıza başladık. Akyazı havası, suyu, doğallığı ile çok güzel ve şirin bir ilçe burada görev yapmaktan mutluluk duyacağım. İlçemizin mutluluğu asayiş ve güveni için İnşallah burada hayırlı görevlere hep birlikte imza atacağız.”dedi

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Öncelikle ilçemize hoş geldiniz yeni görev yeriniz olan Akyazı ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Akyazı Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmek adına şu ana kadar ilçemizde görev yapmış tüm savcı, Hâkim, Jandarma Polislerimizle uyum içinde ve yardımsever bir şekilde çalıştık, sizlerle de öyle olacağız. İlçemiz sıcak kanlı ve misafirperver insanı, doğal güzellikleri, havası suyu yemyeşil ormanları ile gerçekten yaşanası bir yer bu güzel ilçemizi hep birlikte el ele daha da ileriye götüreceğiz.” dedi.

489 491

Akcan’dan Yeni Başsavcıya Hayırlı Olsun Ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir