Akyazı-Adapazarı Otobüsleri İçin Görülmemiş ACS Teknolojisi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı-Adapazarı otobüslerinde görülmemiş ‘Aç Camı Serinle’ teknolojisiyle birlikte halk en iyi şekilde hat üzerinde taşınıyor.

Akyazı Havadis / ÖZEL HABER – Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Adapazarı arasındaki hat üzerinde görev yapmakta olan otobüslerin derdi çilesi bitmiyor. Daha önce defaen haberini yaptığımız ara ara hafif neticeler aldığımız otobüsler hakkında sosyal medya hesaplarımıza ve elektronik posta adresimize şikayetler yağmaya başladı.

Son olarak bugün bir vatandaşımızdan gelen şikayeti siz değerli takipçilerimizle paylaşma gereği duyduk. Konuyla alakalı birkaç söz ile çekilen çileye değinen vatandaş, klimaların açılmadığını ve perişan bir vaziyette yolculuk yapıldığını dile getirdi.

2 3 4

Akyazı-Adapazarı Otobüsleri İçin Görülmemiş ACS Teknolojisi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Hendek kadar olamadık yazıklar olsun

    Cevapla
  2. a.c.s dıyorlar ac camı serınle sızde mı mıyoksa

    Cevapla
  3. Araclar kilama acsa lar millet zehirlenir önce o otobüs münüpüs neyse onları değişmeleri gerek sakarya belediyesi sayın valimiz avni coş beyin bu konuya el atması lazim akyazı belediyesi yolunu buluyorya ses cıkarmaz

    Cevapla
  4. sorun ayakta yolcu alma sorun bu bu otobüsler havuz sisteminle calışıyorlar neden bır otobüs ara yolcuları almıyor.allah gösdermesin ani bir kazada ayaktakilerin yaşam şansı bulunmaz.ilgililere duturulur.

    Cevapla