Akyazı Ak Parti Teşkilatı Yağcılar’da Zorlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Akyazı İlçe Teşkilatı’nın Yağcılar Mahallesi’ne yapmış olduğu ziyaret esnasında bir vatandaşın söz isteyerek yaptığı konuşmanın ardından gerçekleşen hadiseler güne damgasını vurdu.

Ak Parti Akyazı İle Teşkilatı’nın Yağcılar Mahallesi’ne yapmış olduğu ziyaret esnasında bir vatandaşın söz isteyerek “Akyazılı vekil” konusunu açması güne damgasını vurdu. Verilmiş olunan hizmetlerden ötürü memnun kalmadığını dile getiren vatandaş “Akyazı üvey evlat mı? Akyazılı vekil olsun çamurdan olsun, Akyazı’dan ne olursa olsun bir vekil çıkmalı, benim Zihni ağabeyim var. Büyükşehir hizmetinden dahi yoksunuz, Zeki Toçoğlu Serdivan’ı bıraktığında Serdivan şuan ki Serdivan değildi ve şu anda Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar gerçekten çalışıyor, bizim belediye başkanımızın Zeki Toçoğlu ile bir problemi mi var? Ben Adapazarı’na gittiğim zaman utanıyorum Akyazı’dan, bizim belediye başkanımız öğretmen fakat Akyazı’da hala okullarda maddi ödenek problemi var.” dedi.

Bu konuşmaların ardından söz alan Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, “Emniyet konusunda bir şeye değinmek istiyorum. Sakarya’nın en büyük ilçeleri; Karasu, Hendek, Sapanca, Akyazı. Gidin valilikten, emniyet müdürlüğünden sorun, Akyazı bunların içerisinde sonuncudur yani en az olay olan ilçelerdendir.. Eğitim konusunda; her kademede çocuğumuz Akyazı’da eğitim görüyor. En gerizekalısı, engellisi dahil en ileri zekalısı dahil.(boraya soralım acaba bu ayrıştırmayı kim ne zaman nerede yapmış,en gerizekalı öğrenciler hangi okullarda eğitim öğretim altına alınmıştır..?) Akyazı’da Fen Lisesi var, 495-500 puan alan öğrenciler var.

Milletvekilimiz var mı?

İki dönemdir Akyazı’da milletvekilimiz vardı, üçüncü dönemde Akyazılılar bu adamı istemedi. Akyazılı idi ve çamurdandı.çamurdan olsun Akyazılı olsun. Siz Akyazı’dan milletvekilimiz vardı o zaman o milletvekiline oy verdiniz mi?yada Akpartiye ve Akpartili Recep Yıldırıma diye mantıklı karşılık verdi.. Ben şunu diyorum, muhalefet partisinde 7 tane milletvekili olacağına iktidar partisinden 1 tane milletvekilimiz olsun ne işe yarar.. Akyazı’ya bir çivi çakacaklarsa o zaman Akyazıcılık yapalım” dedi.

Akyazı Ak Parti Teşkilatı Yağcılar’da Zorlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir