Akyazı Akınspor Türkiye Şampiyonası Aşkına Bugün Adapazarı Spor İle Final Maçına Çıkıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya gelişim ligi U-17 kategorisinde İlçe guruplarında birinci olarak Sakarya Play ofta mücadele eden ve burada da ligi ilk sırada bitiren ekibimiz Akyazı Akınspor lig ikincisi ve aynı puana sahip Adapazarı spor ile şampiyonaya direkt katılma mücadelesinde ikinci raunt için bugün Erenler sahasında saat 16-00 da karşılaşacak.Geçtiğimiz hafta yapılan müsabaka 1-1 sonuçlanınca taraflar bir kez daha karşılaşmak için bugün sahaya çıkacaklar.

Müsabaka sonucunda galip gelen taraf ilimizi U-17 de Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.Kaybeden taraf ise diğer gurubun ikincisi Erenlerspor ile baraj maçı oynayacak ve bu maçı kazanan takımda 3.takım olarak ilimizi temsil etmeye hak kazanacak.

Erenler sahasında bugün saat 16-00 da başlayacak mücadele için Akyazıdan saat 14-30 da Gazi Süleyman Paşa camii önünden araçlar kaldırılacaktır,taraftarlarımızın dikkatine.

www.akyazıhavadis.com ailesi olarak özellikle ilçemiz takımı olan Akınsporumuzu bu başarısından ötürü tebrik ediyor ve bugünkü maçta da her iki takımada önce centilmenlik sonra başarılar diliyoruz.

Akyazı Akınspor Türkiye Şampiyonası Aşkına Bugün Adapazarı Spor İle Final Maçına Çıkıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir