AKYAZI ATSO VE AZO’NUN DÜZENLEDİĞİ BAYRAM KUTLAMASINA BÜYÜK İLGİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI ATSO VE AZO’NUN DÜZENLEDİĞİ BAYRAM KUTLAMASINA BÜYÜK İLGİ

İslam aleminin dini bayramlarından Kurban Bayramı Akyazı’da coşku ile kutlanıyor. Akyazı’da sivil toplum örgütlerinin düzenlediği bayramlaşmalarının en çok ilgi göreni ise en çok üyeye sahip ATSO ve AZO’nun birlikte düzenledikleri bayram kutlaması oldu.

Ziraat Odası ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile diğer sivil toplum kuruluşlarının da ilgi gösterdiği ve kalabalık bir katılımın olduğu bayramlaşma törezi Ticaret Borsası salonunda gerçekleşti.

ATSO ve Azo Başkanları Şinasi ve Şener Bayraktar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına Türkiye Ziraar Ogaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik , Belediye Başkanı Hasan Akcan, AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç, Akyazı Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Türk Hava Kuurumu Başkanı Muzaffer Başer, Komşu ilçelerin Ziraat Odası Başkanları, sivil toplum örgütlerinin başkan ve üyeleri, iş adamları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

T Bayram coşkusunun yaşandığı toplantıda Ev sahibi Şener Bayraktar’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanı Hasan Akcan, herkesin bayramını kutlasıktan sonra 15 Temmuz dürecini anlattı ve kısa sürede her şeyin normale dönmesinde halkımızın gösterdiği kahramanlığı taktirle karşıladıklarını söyledi.

Başkan Akcan’ın ardından söz alan Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik de konuşmasında Bakanlık olanrak tarım ve sanayi alanında yaptıkları çalışmaları dile getirdi. Bu alanda Akyazı ve Sakarya’da yapılacak olan çalışmalara katkı vereceklerini söyledi.

Son sözü yine her zaman olduğu gibi TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar aldı. Bayraktar her kesin Kurban bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında Bu Milletin genlerinde olan Milli şuur sayesinde tarihimizde bir çok defalar da yaşadığımız terör ve diğer zor durumlerden kurtulmayı bilmiştir. Dedi Bayraktar bu yıl büyük ve küçük baş olmak üzere kesilen kurban sayısının 3.5 milyon civarında kurban kesildi. Bu sayı dünyadaki bir çok ülkenin çok üzerinde olduğunu söyledi. Kurban fiyatları na da değinen Bayraktar yaptıkları çalışmalar sayesinde üreticinin yararına bir mikter yükseltildiğini ifade etti.

Bayraktar Fındık üreticisini tekrar uyardı ve findığınızı emanete vererek ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz ve zarara uğruyorsunuz. Fındığınızı emanete vermezseniz fındık fiyatları aşağıya düşmez aksine yükselir dedi. Bayraktar pek yakında Akyazı’da inşaatı tamamlanmak üzere olan bir sosyal güvenlik merkezi açılacağını sözlerine ekledi.

htmlimage-1 htmlimage-2 htmlimage-3 htmlimage-4 htmlimage-5 htmlimage-6 htmlimage-7 htmlimage

AKYAZI ATSO VE AZO’NUN DÜZENLEDİĞİ BAYRAM KUTLAMASINA BÜYÜK İLGİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir