Akyazı Belediye Güreş Takımı Şampiyon Özdağ Hocalarının İzinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Güreş Takımı Çalışmalarını sürdürüyor..

Akyazı Yuvalak Caddesinde bulunan Spor Kompleksinde bulunan salonda her gün antrenmanlarına devam eden Dünya Şampiyonu Kamil Özdağ’ın talebeleri yeni başarılar peşinde..

Akyazıhavadis.ekibi olarak çalışmaları yerinde görmek adına salonda hem sporcular hem’de hocaları Kamil Özdağ ile söyleşide bulunduk.

Antrenör Kamil Özdağ;Pandemiye rağmen dört tane Türkiye Şampiyonasına katılım sağladık. İki Türkiye üçüncülüğü 1 Türkiye 2.liği aldık.Başarılı sporcularımızdan Bünyamin Yeşiltaş’ı önünü açmak adına Ankara’da bir kulübe verdik,gönül isterdi’ki bünyemizde kalsa,ama bizim amacımız sporcu yetiştirmek olduğu için önünü kapamak istemedik.

Akyazı’da özellikle Güreş sporuna ilginin dahada artmasını ümit ediyorum,bu bağlamda Mülki ve idari amirlerimizin halkımızın sporcularımıza manevi desteğinin önemini biliyorum ve bu onlara pozitif anlamda yansımakta..İlçe kaymakamı,belediye başkanı,emniyet müdürü gibi önemli makamlarda olanların ziyaretleri ve ilgileri moral motivasyonumuzu bir üste taşıyacaktır dedi.

Sporcularımızdan Balkan Şampiyonluğu olan 52 kİlo güreşçimiz Erhan Algan’da verdiği söyleşide;Bizim bu günlere gelmemizde büyük emekleri olan Kamil Hocama sonsuz şükranlarımı sunuyorum derken yine miniklerde son olarak Türkiye üçüncüsü olan Eymen Özdağ hedefinin Dünya Ve Olimpiyat şampiyonluğu olduğunu ifade ederek Dedesi Kamil Özdağ’ın kendisine yeteri kadar eğitim ve destek verdiğini söyledi.

Son olarak bizde Dünya şampiyonu Kamil Özdağ hoca ile haddimizi aşarak güreşe tutuştuk ancak mücadelede büyük bir sürpriz yaşanmadı ve 8 saniyede tuş olduk.

www.akyazıhavadis.com ailesi olarak Akyazı Belediyesi Güreş ekibimize bundan sonraki müsabakalarda üstün başarılar diliyoruz..

 

 

 

Akyazı Belediye Güreş Takımı Şampiyon Özdağ Hocalarının İzinde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir