Akyazı Belediyesi Araç Filosuna Yeni Bir Otobüs Kattı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda araç filosunu genişleterek Akyazı’ya daha fazla ve daha kaliteli hizmet vermek için yeni bir çok aracı filosuna ekleyen Akyazı Belediyesi şimdi de hibe yolu ile yeni bir otobüsü daha araç filosuna kattı.

İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılarak tamamen sıfır hale getirildikten sonra Akyazı Belediyesine Akyazı halkının kullanımı için hibe edilen yolcu otobüsü 22 Haziran akşamı Akyazı’ya getirilerek belediye yetkililerine teslim edildi. Bundan sonra Akyazı belediyesinin hizmetine giren otobüse Keremali Dağı 1543 M olarak yeni ismini veren Akyazı Belediyesi yetkilileri otobüsün bu isimle yakında görevlerine başlayacağını belirttiler.

36 kişilik taşıma kapasitesi bulunan öte yandan, engellilerin ve engelli araçlarının rahatlıkla çıkabilmesi için yürüyüş ve tekerlekli sandalye rampası bulunan ve kapılarının olduğu tarafa doğru yana eğilebilme özelliği bulunan yolcu otobüsü aynı zamanda engellilerin yolculukları içinde büyük kolaylık sağlayacak.

Aracın Akyazı Belediyesine kazandırılmasında gerekli görüşmeleri ve girişimleri gerçekleştiren Belediye Personeline Başkan Akcan teşekkür ederek “Akyazı Belediyesi olarak araç filomuzu gün geçtikçe çoğaltıyoruz. Teknik anlamda da genişleyen makine parkımızın yanında geniş kullanımı olan otobüs parkımıza bir yeni üye daha kazandırdık. Hibeyi yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın; Kadir Topbaş başta olmak üzere, İ.E.T.T Genel Müdürü Sayın; Mümin Kahveci Bey’e, aslen Akyazılı İstanbul Büyükşehir Belediyesi BİMTAŞ Özel Kalem Müdürü Selçuk Yaşar kardeşime, Belediyemiz Destek Hizmetler Müdürü Samet Öksüzali ve Belediyemiz Garaj Koordinatörü ve İşçi Temsilci Yardımcısı Alpaslan Bayraktar’a ve emeği geçen diğer tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı güzel hizmetlerde kullanmak dileği ve arzusu ile tüm Akyazılı hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

IMG_8551 IMG_8553 IMG_8555 IMG_8562

Akyazı Belediyesi Araç Filosuna Yeni Bir Otobüs Kattı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir