Akyazı Belediyesi Bilardo Turnuvası Yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye ve Ak Belde A.Ş. işbirliği ile Akyazı Platin Bilardo salonunda yapılan 4 top bilardo turnuvası yoğun katılım ve ilgi görürken turnuvaya katılan usta eller birincilik için kıyasıya yarıştı.

Bilardo turnuvasına Ak Parti Sakarya Milletvekili adayı Recep Uncuoğlu, Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan, Akyazı Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Ak Parti Akyazı ilçe başkanı Feyzi Bora, Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri Alim Gül, Abdurrahim Atmaca, Yavuz Sultan Anat, Ak Belde A.Ş. genel müdürü Nail Kahveci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akyazı Belediye ve Ak Belde A.Ş. işbirliği ile Akyazı Platin Bilardo salonunda yapılan 4 top bilardo turnuvasına yarışmacı olarak katılan 50 yarışmacıdan yarı finale kalan 4 yarışmacı arasında yapılan karşılaşmalar sonrasında son ikiye kalan Hasan Erdem ve Fatih Gürsoy 15 Nisan Cuma akşamı saat 21.00 ‘da yapılan final müsabakasında birincilik için kıyasıya yarıştılar.

İlginç anların yaşandığı 4 top bilardo müsabakasında Hasan Erdem kendisine sıra geldiğinde tek ıstaka da 300 sayı birden toplayınca izleyenleri oldukça şaşırtarak büyük alkış aldı. Final Müsabakasını izleyenlerin oldukça keyifli anlar yaşadığı yarışma Hasan Erdem’in farklı galibiyeti ile sonlandı.

Yarışmada birinci olan Hasan Erdem birincilik ödülünü Ak Parti Sakarya Milletvekili adayı Recep Uncuoğlu’ndan ikinci olan Fatih Gürsoy ise ödülünü Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’dan aldı. Yarışmada yarı finalde elenerek üçüncü olan Ali Yıldız ödülünü Akyazı Belediye Başkanı Mehmet Çakmak’tan dördüncü olan Nail Kahveci ödülünü Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora’dan aldı.

Bilardo Turnuvasında katılan Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan “Bilardo önemli bir spor bizde spor’u ve sporcuyu her zaman seven bir belediye olduk ve böyle de olmaya devam edeceğiz. Bilardo spor’unun ilçemizde yaygınlaşmasına vesile olan ve bir çok bilardo turnuvasına ev sahipliği yapan Akyazı Platin bilardo salonu sahibi Ahmet Kara’ya da teşekkür ediyorum. Akyazı Belediyesi ve Ak Belde a.ş. işbirliği ile yapılan ve bugün sonuçlanan bu güzel bilardo turnuvasında spor ve centilmenlik için ter döken tüm yarışmacıları yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum ” dedi.

16.04.2015 361 16.04.2015 364 16.04.2015 369 16.04.2015 372 16.04.2015 377 16.04.2015 383

Akyazı Belediyesi Bilardo Turnuvası Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir