Akyazı Belediyesi Fen İşlerinden Yaz Sıcağında Yoğun Mesai

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü teknik ekipleri Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında bile durmadan Alt yapı ve üst yapı çalışmaları, kapsamında yol genişletme ve mesire alanı yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Alaağaç Pazarköy arası bağlantı yolunda teknik çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Fen İşleri müdürlüğü ekipleri kısa bir süre önce burada meydana gelen heyelandan zarar gören yolu düzeltiyor ayrıca 1 buçuk kilometre uzunluğunda yolunda genişletme çalışmalarını tamamlamak için yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında işlerine aralıksız devam ediyorlar.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca kısa bir süre önce kendi bünyesine dahil ederek hızla gerçekleştirdiği çalışmalar sonrasında büyük değişim sağladığı Kuzuluk Orman Park alanında bir çok bölgeyi ailelerin huzurla oturabileceği, pikniklerini rahatlıkla yapabilecekleri günün yorgunluğunu üzerlerinden atabilecekleri mesire alanında çalışmalarının temposunu arttırdı. Çalışmalar kapsamında şu ana kadar Akyazı Orman park mesire alanına bir çok üzeri kapalı piknik masaları yerleştirilirken ayrıca oturma bankları, yürüyüş yolları yapılıyor, ot biçme ve peyzaj işlemleri tamamlanıyor. Ayrıca bölgede kısa bir süre içerisinde eski binalar yıkılıp yerlerinde daha yeni modern binalar da yapılacak.

Eski görünümünden sıyrılıp aileler için nezih bir ortam haline gelecek ve bölge halkının isteklerine hitap edecek görünüme kısa bir süre içerisinde kavuşacak olan Akyazı Orman Park mesire alanında çalışmalarını hızla yürüten ekipler, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gece gündüz aralıksız olarak çalışıyorlar.

1 (40) 1 (8) 1 (11) 1 (1)

Akyazı Belediyesi Fen İşlerinden Yaz Sıcağında Yoğun Mesai

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir