Akyazı Belediyesi Mehter Takımı Özlenecek…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Mehter Takımı özlenecek…

Akyazı Belediyesi olağanüstü meclis toplantısını  2 Haziran’da pandemi kurallarına uygun sınırlı sayıda katılım sağlayarak gerçekleştirecek.

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine istinaden düzenlenecek olan Olağanüstü Meclis Toplantısı, 02/06/2020 Salı günü saat.11,00’de Zabıta Müdürlüğünün bulunduğu Ek Hizmet Binasındaki Konferans Salonunda Koronavirüs salgını nedeniyle pandemi kurallarına uygun sınırlı sayıda katılım sağlanarak gerçekleştirilecektir.

Gündemin 9.maddesi;Belediyemize ait Mehter Takımı kostümleri, malzemeleri ve enstrümanlarının Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Mehter Takımında kullanılmak üzere bedelsiz olarak devredilmesi hususu görüşülecek.

www.Akyazıhavadis.com ailesi olarak edindiğimiz bilgiye göre bir önceki belediye başkanlığı döneminde Akyazı Belediyesi personellerinin görev alması ile kurulan ve ilçede büyük beğeni toplayan Belediye Mehter Takımı son zamanlarda zor şartlarda gösteri yapabilmişti.Ayrıca mehter ekibinden bir çok ismin de işlerinden ayrılması sonucu ekip dağılma noktasına geldi.Mehter takımında kulllanılan malzemelerin uzun ömürlü olmayışı ve personel eksikliği nedeni ile ekipmanların Sakarya büyükşehir ile görüşülüp Büyükşehir belediyesi kent orkestrası mehter takımında kullanılması konusunda görüş birliğine varıldı.Akyazı Belediyesinin düzenleyeceği her hangi bir etkinlikte gereksinim olduğu takdirde belediye kent orkestrası Mehter ekibinin Akyazı ilçesine yönlendirileceği konusunda mutabık kalınıldı.

 

 

Akyazı Belediyesi Mehter Takımı Özlenecek…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir