Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; Stokçuluğa Fırsat Vermeyeceğiz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Stokçuluğa fırsat vermeyeceğiz’

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı ilçe genelindeki tüm marketlerde denetim gerçekleştirirken Belediye Başkanı Bilal Soykan, stokçuluğa asla fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Son günlerde ülke gündeminde yer alan sıvı yağ fiyatlarındaki artış ve stokçuluk faaliyetleri sonrasında Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın talimatı ile Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde başta zincir marketler olmak üzere tüm marketlerde denetim gerçekleştirdi. Stok fırsatçılığı ile fiyatlarda yapılan artışlarla vatandaşın mağdur edilmemesi harekete geçen Zabıta ekipleri market depolarında incelemede bulundu. Ekipler ayrıca ürünlerin reyon etiket fiyatları ile kasadaki fiyatlarını karşılaştırdı. Fiyat tutarsızlığı, gramajlarda eksiklik ve etiketlerde fahiş oranda fiyat artışı yapılıp yapılmadığını incelendi.

Yapılan denetimleri değerlendiren Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi stokçuluk yaparak vatandaşımızın mağdur edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin tamamı bugün ilçe genelinde marketlerde denetim gerçekleştirdi. Depo ve reyonlarda inceleme yapıldı. Bu denetimlerimizi düzenli olarak sürdüreceğiz. Stokçuluğa asla fırsat vermeyeceğiz. Vatandaşlarımız bu yöndeki şikâyetlerini belediyemize iletebilirler” şeklinde konuştu.

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; Stokçuluğa Fırsat Vermeyeceğiz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bimde dün 130 TL olan sıvı yağ bugün 160 TL onun hesabını da sorun akşamdan sabaha ne olduda 30 TL zam yaptılar

    Cevapla