Akyazı Belediyesi’nde Bakanlı Toplantı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Bilgi Teknolojileri alanında bir ilke daha imza attı. Akyazı Genelinde 70 mahalle muhtarının, vatandaşların sorunlarına hızlı ve etkili çözüm bulma adına Belediyece düzenlenen Muhtar Destek Platformu tanıtım toplantısı bugün Akyazı Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda ayrıca; Belediye Encümenin de faydalanacağı Encümen Destek Paltformundan da bahsedildi. Toplantıya; İlçede buluınan Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’da katıldı. Tüm Muhtarlara çalışmalarında başarılar dileyen Bakan akabinde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Akyazı Belediyesi Konferans Salonunda bugün gerçekleşen toplantıya; Akyazı Belediye Meclis Üyeleri, Akyazı’da bulunan 70 Mahalle Muhtarı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Encümeni katıldı.

Toplantı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın göreve geldiği 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinden bu yana gerçekleşen ve halen yapımına devam edilen projelerin tanıtım filmi ile başladı. Akabinde Başkan Akcan; hem projeler hakkında hem de Muhtar Destek Platformu hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Başkan Akcan konuşmasında; “Teknik anlamda yaptığımız çalışmalar ve koyduğumuz hedeflere bir bir ulaşıyoruz… Bu anlamda en büyük yardımcılarımız, Muhtarlarımızla omuz omuza çalışıyoruz. Bilgi Teknolojilerinde yeniliklere çok önem veriyoruz ve durmadan geliştiriyoruz… Akyazılım’la çağ atladık, ilklere imza attık. Mobese, Şehir izleme Platformu, Plaka okuma Platformu, Elektronik Belge Yönetim Platformu, Dijital Arşiv, Elektronik ve Mobil imza uygulamaları ile Teknolojinin zirvesindeyiz. Son olarak Türkiye’de bir ilk olan Muhtarlarımızın ve Belediye Encümenimizin işini kolaylaştırıcı bir yazılımı devreye sokuyoruz… Muhtar Destek Platformu… Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte bu yazılım,Muhtarlarımıza, Vatandaş taleplerini doğrudan belediyeye iletebilmelerini ve geri dönüşümün daha hızlı ve etkili bir biçimde olmasının sağlayacak… Akyazı Belediyesi olarak 2023 vizyonuna yakışan bir anlayışla hizmetler üretiyoruz. Akyazı’mızı inşallah sizlerle birlikte en güzel yarınlara taşıyacağız. Toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışla yarınlarımızı inşa edeceğiz” dedi.

Muhtar Destek Platformunu gerçekleştiren EDM Bilişim Kamu Yazılımları Satış Müdürü Onur FİLYA, Muhtarların kullanımına sunulacak olan yazılım hakkında katılan muhtarlara bilgi verdi.

255 274 283 314 376

Akyazı Belediyesi’nde Bakanlı Toplantı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir