Akyazı Belediyesi’nden Çek Gönder Hizmeti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi yeni bir hizmet alanı daha. Akyazı Belediyesi mobil uygulama ile sizlere daha yakın. Bir çok özelliğiyle tüm vatandaşlara hizmet verecek olan mobil uygulama ile zaman ve mekâna bağlı kalmaksızın her an şikayet, istek ve güncel haberleri takip edebileceksiniz.

Akyazı Belediyesi mobil uygulama ile;

Çek Gönder; özelliğiyle ilgili birime anlık fotoğraf gönderimi,

E-Belediye; özelliği ile Belediye hizmetlerini mobil uygulamadan alınabilecek.

Projeler; özelliği ile Akyazı Belediyesinin yapılmakta olan projelerini Akyazı haritasından ne durumda olduğunu detaylı bir şekilde göstermekte.

Web TV; web ortamında yüklenen video haberlerini görebilecek.

Haberler; Akyazı Belediyesi Sitesine girilen anlık haberi takip edilebilecek.

Akyazı Kent Rehberi; Akyazı’nın tarihi ve genel bilgileri ile ilgili bilgi alınabilecek.

Mobil uygulamaya özel olan “ Çek Gönder ” özelliğiyle vatandaşlarımız anlık olarak rahatsız olduğu veya şikayette bulunmak istediği konuyu cep telefonundan fotoğrafını çekerek ilgili birime gönderebilecek. Bunun için yapması gereken Akyazı Belediyesi mobil uygulamasının telefona yükledikten sonra çek gönder butonundan ilgili birimi tıklayarak çektiği fotoğrafı gönderebilecek.

Şimdilik Google Play Store’ den Andorid telefonlara yüklenebilen Akyazı Belediyesi Mobil uygulaması en yakın zamanda Apple Storeden ios işletim sistemi olan telefonlara da yüklenebilecek.

005 Adsız - Kopya

Akyazı Belediyesi’nden Çek Gönder Hizmeti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 17 Şubat 2016, 22:15

    DİLEKÇE YAZ OLMADI BİR DAHA YAZ OLMADI BİR DAHA ONA SÖYLE BUNA SÖYLE ŞU MASAYA YAZDIR YİNE SONUÇ YOK KÖRLER SAĞIRLARI OYNAYAN BİR TİYATRODAN SONRA ÇÖZÜMÜ BAŞBAKANLIK BİMER DE ARIYORUZ ASLINDA BİMERDE ÇEK ŞİKAYET ET BÜLTENİ AÇSA DA ŞİKAYETLERİMİZİN HAKLILIĞINI HEM DİLEKÇELİRİMİZ HEM RESİMLERİMİZİ KOYABİLSEK ONLARA DAHA İYİ ANLASA HAKLILIĞIMIZI

    Cevapla