Akyazı Belediyesi’nden Düzyazı Mahallesi’ne Parsel Yol

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Ulaşım yolları ve mevcut yolların düzeltilmesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri düz yazı mahallesinde parsel yol düzetlme tesviye dolgu malzemesi serim yapımı çalışmaları tamamlandı.

İlçe genelinde ulaşımın aksamaması mevcut bozuk yolların bakım ve onarımı tesviye dolgu malzemesi serimi çalışmalarını plan ve program dahilinde hava şartlarının da elverdiği ölçüde aralıksız olarak yürüten Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri, Düzyazı mahallesinde başlatmış olduğu teknik çalışmalar kapsamında düzyazı’da bulunan parsel yolların düzeltme çalışmasında 5 kamyon 100 ton dolgu malzemesi serimi ve 60 metrelik parsel yolun tesviyesi işlemlerini tamamladı.

Çalışmaları değerlendiren Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Akyazı genelinde her gün farklı bir mahallemizde yollarımızın bakım, onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar. hedefimiz yoğun bir tempo ile Akyazı’mızın her mahallesinde yollarımızı kusursuz hale getirmek bunun için de tüm fen işleri ekiplerimiz plan ve program dahilinde çalışmalarını aksatmadan yürütüyorlar ” dedi

IMG-20150202-WA0001 IMG-20150202-WA0002 IMG-20150202-WA0003

Akyazı Belediyesi’nden Düzyazı Mahallesi’ne Parsel Yol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir