Akyazı Belediyesinden Göynüğe 50 Otobüs

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI BELEDİYESİNDEN

GÖYNÜK  AKŞEMSEDDİN HZ. ANMA GEZİSİ İÇİN DAVET.

 

Her yıl mayıs ayının 4 haftasında  İstanbul’un manevi fatihi ve Fatih Sultan Mehmet’in hocası Akşemseddin Hazretlerini anma günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen gezileri bu yılda devam ettiren Akyazı Belediyesi 24 Mayıs Pazar günü Akyazı Belediyesi ana hizmet binası önünden sabah 07:00 ile 08:00 saatleri arasında gezi için bir çok araç temin ederek ziyaret etmek isteyenleri Göynük’e götürecek.

 

Akyazı’dan Göynük’e gönül bağı kuran Akyazı Belediyesi Akşemseddin Hazretlerini anma etkinlikleri kapsamında  her yıl gerçekleştirilen ve  bu yıl da 28.si düzenlenecek olan gezi için tüm hazırlıklarını tamamlayarak Geleneksel Akşemseddin Hz. Anma günü etkinlikleri için 24 Mayıs Pazar günü sabah 07:00 ile 08:00 saatleri arasında Akyazı Belediyesi ana hizmet binası önünden 50 araç hareket ettirecek.

 

Akyazı belediye Başkanı Hasan Akcan “ Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V.’in müjdesine nail olarak İstanbul’u fetheden bir padişahın hocası ve İstanbul’un manevi Fatihi olan gönüllerimizin de sultanı Akşemseddin Hazretlerini anma etkinlikleri kapsamında yaklaşık 50 aracımızı Göynük’e hareket ettireceğiz. Akşemseddin Hazretlerini anma günü etkinliklerinin bu yıl 28.si düzenleniyor geçtiğimiz yıllarda da Akyazı’dan çok sayıda katılım sağlanmıştı yine bu yıl da Akyazı’dan çok sayıda katılım bekliyoruz. Bu güzel etkinliklere gitmek isteyen tüm Akyazılıları bundan önce  elimizden geldiği kadar gönderdik. Bundan sonra da her yıl  göndermeye devam edeceğiz Gezi için katılım ücretsiz ve tüm halkımız davetlidir.” dedi.

aksemseddin-goynuk-anma-toren-8 (1) images (1) images (2) images (3) images (4) images unnamed (1)

 

Akyazı Belediyesinden Göynüğe 50 Otobüs

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir