Akyazı Belediyesi’nden Muhteşem Bir Gece

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi tarafından 21 Aralık Pazartesi günü Akyazı Kapalı spor salonunda düzenlenecek olan Mevlid Kandili Özel Programına Dursun Ali Erzincanlı Sahne alacak.

Akyazı Belediyesi Sosyal etkinlikler kapsamında 21 Aralık Pazartesi günü Akşam saat 19.00’da Akyazı Kapalı spor salonunda düzenlenecek Mevlid Kandili özel programı için halk tarafından büyük beğeni ile izlenen ve sevilen Şair ve Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı’yı Akyazı’ya getiriyor.

dursunali

Akyazı Belediyesi 21 Aralık Mevlid Kandili Özel Programında Kuran-ı Kerim tilavetleri, Dursun Ali Erzincanlı şiir dinletileri ve sinevizyon gösterileri ile hazırlanan muhteşem bir gece Akyazılıları bekliyor olacak.

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan 21 Aralık Mevlid Kandili özel programına katılım tamamen ücretsiz olduğunu belirten yetkililer, Mevlid Kandilinde manevi atmosferin doruk noktasına ulaşacağı gecede tüm Akyazılıları programa bekliyoruz diyerek ilçe halkını ve ilçeye gelen misafirleri programa davet ettiler.

 

Akyazı Belediyesi’nden Muhteşem Bir Gece

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir