AKYAZI BELEDİYESİNDEN RÜZGARDA ZARAR GÖREN AĞAÇLARA MÜDAHALE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI BELEDİYESİNDEN RÜZGARDA ZARAR GÖREN AĞAÇLARA MÜDAHALE

 

Kuvvetli Lodos sonrasında çevre koruma çalışmalarını hızlandıran Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İlçenin yeşil bitki örtüsünü ağaçlarını canlı tutmak ve lodostan zarar görenlerin bakım ve onarımı için aralıksız olarak çalışıyor.

 

Önceki gün yurt genelinde meydana gelen ve yurdu etkisi altına alarak büyük tahribatlara neden olan kuvvetli lodosun Akyazı’yı da büyük ölçüde etkilemesi sebebiyle ilçe genelinde bir çok ağacın zarar gördü. Doğal güzellikleri her zaman korumaya gayret gösteren Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde zarar gören ağaçların bakım ve onarımları için harekete geçti.

 

Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Fırtına’nın etkisi ile yan yatan devrilen ağaçların yan desteklerle yeniden ayağa kaldırması yeniden köklerinin kuvvetlendirilmesi için diplerine toprak doldurulması, kırılmış ve büyük ölçüde zarar görmüş dalların hem ağaç sağlığı için hem de  çevreye de zarar ve tehlike vermemesi için budanması ve kesilmesi işlemlerini aralıksız olarak yürütüyorlar.9u asd asdsad asdsadsadsadsadsadsa dsadasdsasadsadsadsad ııo l llll qweqweqwe unnamed

 

AKYAZI BELEDİYESİNDEN RÜZGARDA ZARAR GÖREN AĞAÇLARA MÜDAHALE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir