Akyazı Cumhur İttifakı Ülkü Ocaklarına Misafiri Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Cumhur İttifakı Ülkü Ocaklarına Misafiri Oldu..

Ocak Başkanı Çalıkoğlu;Ülkü Ocakları Akyazı İlçe Başkanlığımızı ziyarette bulunan Cumhur ittifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı Sayın Bilal SOYKAN beyefendi,Mhp Akyazı İlçe başkanı Sayın Ali DERTLİ beyefendi,Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut EKREM beyefendi, Cumhur İttifakı Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi adaylarına,Mhp Akyazı İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.Güzel ve faydalı  bir buluşma oldu,adaylarımızı yakınen tanıma ve tanışma imkanı bulduk.Biz Akyazı Ülkü Ocakları başkanlığı olarak üzerimize düşen vazifeleri fazlası ile yapmaya gayret göstereceğiz dedi.

Buluşmada konuşma yapan Bilal Soykan;

Akyazı gençliği için en hayırlısı neyse onu yapmaya çalışacaklarını söyledi. Soykan; “Kendimizi 2-3 projeyle sınırlandırmayacağız. Akyazı’nın en acil ve elzem sorunu neyse oradan başlayarak yapacağımızın sözünü veriyorum. Cumhur ittifakı kutsal bir ittifak. Doğru yerdesiniz. Siyaset buralardan başlıyor. Hiç kimse olduğu yere boş yere gelmiyor. Ortak davamız Türkiye davası. Gençlik bizim gençliğimiz. Göreve gelirsem gençliği doğru yolda nasıl tutabiliriz? Bunu beraber planlayabiliriz. Akyazı’ya yapılacak en iyi hizmetin de bu olduğunu düşünüyorum” dedi.
ORTAK HEDEFİMİZ LİDER ÜLKE TÜRKİYE
AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ise özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından oluşan siyasi değişimden sonra milli, manevi değerler etrafında oluşturulmuş ittifakın ortakları olarak, ortak bir hedefe kilitlenmiş iki siyasi partinin mensupları olduklarını ifade ederek; “Ortak hedefimiz lider ülke Türkiye. Bu birlikteliğin kalıcı ve amacına ulaşması için elimizden geleni yapmamız zorunluluktur. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Sizlerinde yapacağından şüphemiz yok” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Bilal Soykan, gençlerin sorularını yanıtladı. Gençler, Serdivan’daki gibi kafeler sokağı, çelik çomak olarak adlandırılan, geçen yıl düzenledikleri geleneksel oyunları için ve sosyal faaliyetlerle ilgili destek istedi. Ayrıca açılacak fakültenin son durumunu merak ettiklerini ifade ettiler.
AKYAZI ÜNİVERSİTE ŞEHRİ OLACAK
Gençlerin sorularını cevaplandıran Bilal Soykan; ”
Serdivan’da bir üniversite var. Kafelerle ilgili durumu sistem kendi kendini o hale getiriyor. Belediyenin yaptığı işler değil. Bu arz, taleple, potansiyelle ilgili bir şey. Üniversitenin büyümesiyle kendisinden gelişebilir. Unutulan oyunların geleneksel hale getirilmesi için gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve geleceğe sahip çıkmak adına projeyi devam ettirmek için her türlü desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde Akyazı’ya iki fakültenin açılacağını anlatan Soykan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Sağlık Fakültesi ve Tarım Fakültesi açılacak. Tüm yatırımı üniversite yapacak. Biz yer tahsisi yapacağız. 100 dönüm yer istiyorlar. Yer tahsisi yapılıp inşaatlar başlanacak. Rektör kampüs alanı istiyor. Akyazı’yı bugünden itibaren üniversite şehri olarak görebilirsiniz. İki fakülte demek 5 bin öğrenci demek. Akyazı jeotermal tesisler ve sağlık fakültesi sayesinde sağlık turizminin merkezi olacak”dedi.
Ülkü ocakları Akyazı ilçe başkanı İbrahim Çalıkoğlu başkanlara teşekkür etti.

Akyazı Cumhur İttifakı Ülkü Ocaklarına Misafiri Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir