Akyazı Din Görevlileri’nde Şampiyon Akıncılar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Din Görevlileri derneğince bu yıl 10.su düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvası dün gece lider halı sahada oynanan 3-4 lük ve final maçıyla son buldu.
Final gecesinin ilk maçında Dokurcun ile Ovagücü karşılaştı. Maçın normal süresi 5-5 berabere tamamlanınca penaltı atışlarına geçildi ve atışlar sonunda rakibine üstünlük kuran Dokurcun turnuvayı 3.olarak bitirmesini bildi. Ova gücü ise dördüncü oldu.
Turnuvanın şampiyonunu belirleyecek final mücadelesinde ise Eğitim Gönüllüleri ile Akıncılar karşı karşıya geldiler.Maça hızlı başlayan Akıncılar Harputoğlu hocanın (3) ve Ömer’in golleriyle dört gol bulurken Eğitim gönüllüleri ise Ali Uzuner (3)ve Hasan Yazıcı ile karşılık verince maçın normal süresi 4-4 sona erdi ve bu müsabakada penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışları sonucunda Akıncılar mutlu sona ulaştı ve turnuvanın son şampiyonu ünvanını eline geçirdi.
Gecenin sonunda ise ödül törnine geçildi.
Turnuva sıralaması ise şu şekilde oldu:
1.Akıncılar
2.Eğitim Gönüllüleri
3.Dokurcun
4.Ovagücü
5.Karapürçek
6.Akyazı merkez

Turnuvada En Az gol yiyen kaleci ödülünü Eğitim gönüllüleri takımından Bahattin Atmaca alırken ödülünü Mustafa Güner hoca takdim ettiler.
Turnuvanın gol kralı olan Ali Uzunere ise hediyesini Serdar Yavuz hoca takdim ettiler.
Turnuva hakemliklerini yapan Muammer Hikmet ve Murat Hocaya ise ödüllerini Metin Bakır ve Ethem Genç takdim ettiler.
Centilmenlik kupasını Ahmet koç hoca alırken ödülünü Erol Demir den aldı.
Turnuva 3.sü olan Dokurcun kupasını alırken 2.Olan Eğitim Gönüllülerinin kupasını Recep Kırlak takdim etti.
Turnuvayı Şampiyon olarak tamamlayan Akıncılar ise şampiyonluk kupasını Sakarya İl Müftü yardımcısı Mehmet Korkmazın elinden aldılar ve doyasıya eğlenerek şampiyonluğu abartmadan saha içerisinde kutladılar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Akyazı Din Görevlileri’nde Şampiyon Akıncılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir