Akyazı Eğitimciler Derneği Çocukları Narven de Gönüllerince Eğlendiler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narven Sosyal Sorumluluk Projelerini Desteklemeye Devam Ediyor!

Akyazı Eğitimciler Derneği Çocukları Narven’de gönüllerince eğlendiler…

Öksüz ve yetimlerin sorunları, gençlerin kişisel ve toplumsal gelişimi gibi konularda faaliyetler yürütmek amacı ile kurulan Akyazı Eğitimcileri Derneği, yetim ve öksüz çocuklara moral için Narven’de misafir edildi.

Akyazı Eğitimcileri Derneği çatısı altında olan 20 öğrenci; öğretmenleriyle birlikte Narven’e gelerek günübirlik tatil yaptılar.

Çocuklar gün boyu Spa alanlarından, yüzme havuzlarına, eğlence merkezlerinden, spor salonuna kadar Narven’de gönüllerince eğlendiler.

Çocuklar; Narven A.Ş. Y.K. Üyesi ve Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, Narven A.Ş. Y.K. Üyesi Şerafettin Nalçacı, Narven Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı ve basın mensuplarının da katıldığı akşam yemeğinde buluştular. Necip Çarıkcı’nın konuşmasıyla başlayan yemekte duygusal anlar yaşandı.

Çarıkcı konuşmasında; “Geleceğimiz olan çocuklarımız hepimize emanet. Yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürmek hepimizin boynunun borcu. Bizler hem Narven olarak, hem de Boluspor olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız” dedi.

Necip Çarıkcı çocuklarla yakından ilgilenerek, Boluspor forması hediye etti. Çocukların formaları giydiklerinde yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi.

Akyazı Eğitimciler Derneği başkanı Serdar Babaoğlan, Sayın Çarıkçı’ya derneklerine ve çocuklara verdiği destekten dolayı onur plaketi verdi.

image00001 image00002 image00003 image00004

Akyazı Eğitimciler Derneği Çocukları Narven de Gönüllerince Eğlendiler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir