Akyazı Fiskobirlik’te Flaş Gelişme !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Fındık Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Bayraktar, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kooperatifte inceleme yaparak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Söz aldık

Akyazı Fındık Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Şinasi Bayraktar, kooperatifin 2006 yılında ürün bedellerinden dolayı üreticiye borçlu olduğunu, geçtiğimiz günlerde kooperatifi ziyaret eden Genel Başkan Lütfi Bayraktar’la konuyu görüştüklerini, 503 bin lira olan alacakların en kısa zamanda ödenmesi hususunda söz aldıklarını hatırlattı.

 

Peşin alım

Bayraktar, “Bu konuyla ilgili ne gibi işlem yapıldıyı öğrenmek için kooperatife geldik ve çalışan personelimizden konuyla ilgili gelişmeleri öğrendim. Bahse konu olan borcumuzla ilgili Fiskobirlik Başkanımızın ziyareti esnasında verdiği sözü yerine getirmesini bekliyoruz Fiskobirliğin talimatı çerçevesinde gelecek yıldan itibaren alımları peşin bedelle yapmaya hazırlanıyoruz” dedi.

 

Fındık güldürdü

Bayraktar, “Kooperatiflerin alım yapabilmeleri için mutlak surette üreticiye olan borçların ödenmesi gerekiyor. Şubat 2015’de yapılacak olan Genel Kurula borçsuz girmek istiyoruz Başkanımız Lütfi Bayraktar’ın bu sözlerini teminat olarak görüyoruz. Bu yılki rekoltenin ve fındık alım bedellerinin özellikle Akyazılı üreticilerin yüzünü güldürdü. İnşallah bu gülen yüzler gelecek yıllarda da gülmesini sürdürür ve üretici hem para kazanır, hem de mutlu olur” dedi.

Akyazı Fiskobirlik’te Flaş Gelişme !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir